Inscripció "Competència Digital Docent a Debat"
Convidem l'equip directiu, els mestres i el coordinador TAC del seu centre a l´esdeveniment titulat "Competència Digital Docent a Debat", organitzat en el marc del projecte europeu DECODE - DEvelop COmpetences in Digital Era (http://decode-net.eu/).
Aquest esdeveniment serà un espai de reflexió i debat sobre la competència digital metodològica. Es presentaran els resultats d'una enquesta als professors catalans respecte a les seves percepcions sobre els usos educatius de la tecnologia en l'educació, pràctiques pedagògiques i necessitats de formació en matèria de competència digital.
L'esdeveniment tindrà lloc el 23 d'octubre a les 18h, a la Sala Tau de CosmoCaixa (Carrer d'Isaac Newton, 26, Barcelona). L'equip organitzador, el grup EduL@b de la UOC, proporcionarà certificats d'assistència a tots els participants. L'assistència és gratuïta però l'aforament és limitat pel que preguem que ompli el següent formulari d'inscripció prèvia:
Nom *
Your answer
Email *
Your answer
Assitència al acte "Competència Digital Docent a Debat" en CosmoCaixa *
Seminari Online "Competència Digital Docent" del projecte DECODE
A més, també convidem al personal docent a una formació totalment gratuïta que a continuació durem a terme en línia sobre la competència digital docent. El període estimat per a la formació és entre els dies 5 i el 30 de novembre. Per obtenir més informació, escriviu a decodecatalunya@gmail.com.
Inscripció *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Fundació per a la Universitat Oberta de Catalunya. Report Abuse - Terms of Service