Psihologia și cultura românească
Vă invităm să completați datele pentru a putea participa la evenimentul cu titlul „Psihologia și cultura românească”, găzduit de UBB în data de 8 decembrie 2023.

Locul desfășurării evenimentului: Auditorium Maximum al UBB (Str. Mihail Kogălniceanu nr. 5, Cluj-Napoca
Data: 8 decembrie 2023
Ora: 18.00

Intrarea la evenimentul  „Psihologia și cultura românească” este liberă, însă contribuția dumneavoastră va fi binevenită. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi direcționate spre acțiunile caritabile ale Fundației UBB. 

Vă mulțumim și vă așteptăm la eveniment.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nume: *
Prenume: *
Ocupație: *
GDPR (Regulamentul General Privind Protecţia Datelor)

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal, respectând prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor) pus în aplicare prin Legea nr. 190/2018.
Consimțământul meu în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor personale este acordat pentru scopul menționat și declar că am luat la cunoștință de drepturile mele conferite de Regulamentul UE 679 / 2016: dreptul de acces la date, dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționare, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul la rectificare. Am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin canalele de mai sus, în scopurile descrise în prezenta.
Am fost informat/ă de  faptul că dreptul la retragerea consimțământului se face pe baza unei cereri scrise în care vor fi specificate care date cu caracter personal se doresc a fi șterse. Urmare a exercitării dreptului la retragerea consimțământului, Direcția Comunicare și Relații Publice din Universitatea Babeș-Bolyai se obligă să distrugă/șteargă datele mele cu caracter personal.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy