Adhesió al Manifest "Salvem Corró d'Amunt"
Els sotasignats, obligats a reaccionar amb responsabilitat cívica davant l’amenaça d’un nou projecte urbanístic manifestem:

Que l’entitat singular que conforma el poble de Corró d’Amunt, és un dels darrers conjunts paisatgístics del patrimoni agroforestal de la plana del Vallès.

Fins ara, el poble de Corró d’Amunt ha quedat al marge de la voracitat constructiva que ha desfigurat bona part de l’entorn comarcal, segons un model de creixement  forassenyat.

L’excepcionalitat paisatgística i territorial que conforma l’eix de la riera de Carbonell (entre Samalús, Corró d’Amunt i Marata), al peu del preparc del Montseny, en fa evident la singularitat i reclama, amb urgència, la seva salvaguarda i preservació (a l’empara del Conveni Europeu del Paisatge de 2000; de la Llei de Protecció, Gestió i Ordenació del Paisatge, de 2009 i de la Llei 21/2013, d’Avaluació Ambiental)

L’impacte urbanístic i mediambiental que ha comportat la construcció d’un poliesportiu municipal (2009), del tot desmesurat i innecessari, és un precedent alarmant de pèssima gestió urbanística.

Ara, l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès vol executar la urbanització de l’anomenat SECTOR C, inclòs en el PGOU (del conjunt del municipi de les Franqueses!);  projecte que considerem el tot disruptiu amb l’entorn del poble, atès que ha de comportar, entre més, doblar la població del nucli  i permetre  l’edificació d’habitatges plurifamiliars en alçada, en un darrer nyap de dubtós encaix social i de vulneració paisatgística.

Per totes aquestes raons, reclamem un replantejament urbanístic respectuós amb l’entorn,  superador d’un model de creixement exclusivament econòmic i que no comprometi un desenvolupament del poble socialment, paisatgísticament i ambientalment equilibrat.

Aturem un disbarat!!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i Cognoms *
Document d'identitat (DNI, NIE, Passaport) *
Poble on vius *
Vols rebre informació sobre les accions que  anem realitzant? *
Omplint aquest formulari amb les teves dades confirmes la teva adhesió al Manifest "Salvem Corró d'Amunt"
Protecció de Dades de caràcter Personal
Us informem que les vostres dades de contacte facilitades formaran part del llistat d'adhesions "Salvem Corró d'Amunt". Amb motiu de l'entrada en vigor el 25 de maig de 2018 del Reglament General Europeu de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t'informem que les teves dades només seran utilitzades per a aquesta finalitat i no seran cedides per a cap altre finalitat.
Moltes gràcies pel teu suport!
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy