Inschrijvingsformulier lidmaatschap OCR Belgium 2019
Beste OCR Belgium lid,
Wij gaan nu alvast van start voor het ledenjaar 2019, op deze manier kunnen wij de teamshirts zo snel mogelijk bij iedereen bezorgen.

Het lidgeld voor 2019 zal 100 euro bedragen en kan overgeschreven worden op het rekeningnummer van OCR Belgium: BE10 1030 3863 8404 met de vermelding: Lidgeld 2019 en uw naam.

Voor deze prijs krijgt u onder meer:

- Het nieuwe teamshirt voor 2019, ontworpen door Arne en van het merk Smmash.

- OCR Belgium Buff

- Lidkaart die zal verzonden worden naar het thuisadres.

- Kans om vrijkaarten te winnen voor verschillende OCR's.

-Korting voor leden bij THE FIELD

- Lidmaatschap & verzekering bij BOCRA t.w.v. 25 euro (de richtlijnen om u te registreren staan hier onder bij de omschrijving, gelieve deze aandachtig te lezen en de stappen te volgen. Wie al lid is bij BOCRA kan dit aangeven in de vragenlijst en hoeft zichzelf niet meer opnieuw te registreren. Het lidmaatschap zal dus verlengt worden voor deze personen.)

- Men kan bij de mutualiteit een bedrag terugtrekken van het lidgeld (dit is verschillende naargelang de mutualiteit waarbij u bent aangesloten, u kan een formulier bij uw mutualiteit aanvragen om door de vereniging te laten tekenen zodat u dit opnieuw kan binnen brengen om het bedrag te kunnen terugtrekken)


Hier onder volgen richtlijnen hoe u zichzelf kan registreren bij BOCRA en hoe u te werk moet gaan:

Via https://members.bocra.be kom je in de aansluitingsmodule terecht. We willen u vragen om hier het aansluitingsformulier in te vullen. De website zal je vragen om eerst een account aan te maken, waarna je kan doorklikken naar het effectieve aansluitingsformulier. Via dit account kan u in de toekomst informatie terug opvragen en eventueel ook je lidmaatschap verlengen.

Nadat u alle benodigde gegevens hebt ingegeven wordt u doorgestuurd naar uw winkelmandje. Hier klikt u op ‘afrekenen’, waarna je wordt doorgestuurd naar de betalingspagina. Hier komt het cruciale stuk! Het is belangrijk dat u de betaling niet uitvoert. U heeft reeds betaald bij OCR Belgium. BOCRA zal via hen alles regelen, u gaat gewoon terug naar de website.

Uw gegevens zijn geregistreerd maar uw betaling staat op ‘geannuleerd’ in ons systeem. We zullen dit handmatig aanpassen naar 'betaald' waardoor er voor u geen extra kosten aan verbonden zijn. U ontvangt een e-mailbericht van zodra dit in orde is. Houd er alsjeblieft rekening mee dat dit mogelijk enkele dagen kan duren.

Wij brengen vervolgens alles in orde met de verzekering zodat je gedekt bent tijdens je sportactiviteiten. De polis zal u achteraf kunnen nalezen op de website van BOCRA.


Naamloze titel
Naam & voornaam *
Your answer
Straat & huisnummer *
Your answer
Gemeente & postcode *
Your answer
Provincie *
Telefoonnummer *
Your answer
Email adres *
Your answer
Rijksregisternummer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Bent u al lid bij BOCRA? *
Indien u al lid was in 2018 bij BOCRA is het niet nodig om u opnieuw te registreren op de site van BOCRA.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service