Ökoiskola képzés - BETELT

A Humusz Szövetség, mint Regionális Forrásközpont 30 órás akkreditált képzést szervez 2016. augusztus 29-30-31. (hétfő-kedd-szerda) napokon, ahová elsősorban leendő Ökoiskola címpályázókat várunk. A továbbképzés célja segítséget adni a leendő koordinátoroknak a környezettudatos szemlélet terjesztésére, elfogadtatására környezetükben, megközelítésmódok használatára (pl. tantárgyi integráció, projektmódszer), az intézmény lehetőségeinek feltárására a helyi települési célok megvalósítása terén, Natura 2000 hálózat megismerése.

A továbbképzésre szeretettel várjuk a Közép-Dunántúli Régió iskoláinak munkatársait. Programunk ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A létszám korlátozott, ami maximum 25 fő, ezért célszerű minél hamarabb alább regisztrálni. A tanfolyam végén tanusítványt állítunk ki sikeres záródolgozat esetén.

Helyszín:
Székesfehérvári Munkácsy Mihály Általános Iskola
8000 Székesfehérvár, Munkácsy út 10.

Jelentkezési határidő: 2016. augusztus 15.

További információ:

Vajgerné Bőhm Erika
20/954-77-00
okoiskola@gajaegyesulet.hu

A programot az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése c. projektjének keretében végezzük, amelynek megvalósítását a Svájci Szövetségi Tanács Hozzájárulása és a Magyar Állam társfinanszírozása támogatja.

Az alábbi regisztrációs lap kitöltésével Ön bekerül az adatbázisba, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A csoportlétszám korlátozott (15-25 fő) , ezért a regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik!
Kérjük, csak akkor jelentkezzen, ha biztos, hogy el tud jönni, és mindhárom napon részt vesz. Ne vegye el a helyet másoktól.
Megértését köszönjük!

A *gal jelölt mezők kitöltése az űrlap beküldéséhez szükséges!

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question