Anmälan för verksamheter i prideparaden

Här anmäler du din verksamhet (t.ex. förening, företag, myndighet eller organisation) till årets prideparad. Som anmäld verksamhet får ni ett eget utrymme i den främre delen av prideparaden.

OBS! Notera att sista datum att anmäla sig är 18 augusti 00:00. Vill ni delta men glömt anmäla er eller missat sista anmälningsdag är ni välkomna att gå i sektion D tillsammans med privatpersoner och övriga deltagare. 

✓ Som deltagare i festivalen ställer vi upp på festivalens värdegrund och paradens förhållningsregler. Värdegrunden och förhållningsregler finns att läsa på www.nerikepride.se.

✓ Alla ekipage måste tillhandahålla 1 kontaktperson som ansvarar för sitt ekipage och kan nås vid behov. Denna kontaktperson kommer innan paraden få ett informationsutskick med de förhållningssätt som gäller samt påminnelse om tid och datum.

✓ Alla ekipage måste tillhandahålla 2 volontärer som kan gå på vardera sida av ert ekipaget för att skapa säkerhet i trafiken.

✓ Kontaktpersonen och volontärerna anmäls i sekretariatet 13:15 på paraddagen för att bli anvisade till rätt plats i paraden. 

✓ Fordon (bilar, cyklar, el-sparkcyklar med mera) får inte användas i paraden undantaget för sådana som krävs för att rörelsehindrade ska kunna delta. 

✓ Sista anmälningsdag är 18 augusti 00:00. 

För frågor gällande ert deltagande, kontakta pride@orebro.rfsl.se.

Happy Pride!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Namn på er verksamhet. *
Vad arbetar er verksamhet med?
Namn till er kontaktperson. *
Mailadress till er kontaktperson. *
Telefonnummer till er kontaktperson. *
Ni är införstådda med att det inte är tillåtet med fordon i paraden, såsom bilar, cyklar, el-sparkcyklar eller liknande. *
Ni har läst, är införstådda med och ställer upp på Nerike Prides värdegrund och paradens förhållningsregler. Värdegrunden och förhållningsreglerna finns att läsa på www.nerikepride.se. *
Ni kan tillhandahålla 2 volontärer som går vid sidan av erat ekipage. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of RFSL. Report Abuse