Përjetoni Momentin e të Ndjerit Mirë - Kosovë 13-14 Tetor
Ky event do të zhvillohet në Swiss Diamond Hotel, Prishtinë.
Tarifa e regjistrimit për të marrë pjesë në këtë event transformues është vetëm 50 €, -
(falas për anëtarët e ‘I am Power’, Niveli III ose më lart dhe për anëtarët e ‘BestLife Creation Society’)
Email address *
REGJISTRIMI
Mbiemri *
Your answer
Emri *
Your answer
Adresa e email-it *
Your answer
Numri i telefonit duke përfshirë edhe prefikset e shteteve
Your answer
Shteti *
Your answer
Gjuhët që flas *
Required
Unë jam një anëtar i
Unë nuk jam një anëtar i ‘I am Power’ Niveli 3 ose më lart ose anëtar i ‘BestLife creation Society’ dhe do të paguaj 50 €,
Unë nuk jam një anëtar i ‘I am Power’ Niveli 3 ose më lart ose anëtar i ‘BestLife creation Society’ dhe do të sjell me vete 3 persona të tjerë dhe paguaj 150 €,
Unë do të sjell njerëzit e mëposhtëm (ju lutemi shkruani emrat dhe adresat e tyre të email-it):
Your answer
Jam person me nevoja të veçanta
Your answer
Komente
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service