Get in the Ring INFO SAT - online
Get in the Ring INFO SAT održati će se 4.listopada 2021. u 18:00h u formi Zoom webinara.
Svi zainteresirani prijavitelji imati će priliku postaviti pitanja koja ih zanimaju o pravilima, uvjetima i mogućnostima prijave na Get in the Ring događaj koji će se održati 29. listopada 2021. godine u Splitu.

Svi prijavljeni na INFO SAT dobit će poveznicu za Zoom dan prije održavanja.

O DOGAĐAJU:
Zahvaljujući uspješnoj suradnji Grada Splita i Ekonomskog fakulteta u Splitu, jedno od najpoznatijih svjetskih startup natjecanja po drugi put dolazi u Split, čime se lokalnim startup poduzetnicima pruža mogućnost internacionalizacije poslovanja i vidljivosti na globalnoj sceni. Grad Split je osigurao nagradni fond od 300 tisuća kuna bespovratnih sredstava za najperspektivnije startup poduzetnike.

Ciljevi dodjele potpora su pokretanje rasta gospodarstva kroz inovativne razvojne ideje kojima se potiče i pomaže razvoj poduzetništva temeljenog na znanju i inovativnosti, stvaranje i razvoj novih proizvoda i usluga koje će startup poduzetnike bolje pozicionirati na tržištu, povećanje konkurentnosti kroz inovativne aktivnosti, te interakcija i mogućnost predstavljanja potencijalnim investitorima i  međunarodnim ulagačima.

Na Get in the Ring Split mogu se prijaviti svi poslovni subjekti do pet godina starosti i razvojni timovi koji nemaju poslovni subjekt, ali razvijaju inovativne proizvode ili usluge.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime *
E-mail *
Poslovni status *
Naziv poslovnog subjekta/razvojnog tima
Komentari/pitanja
Ovim putem potvrđujete da ste suglasni da se vaši osobni podaci prikupljeni putem prijavnice za navedene radionice mogu koristiti za potrebe obavještavanja i daljnje komunikacije vezane za temu prijave. *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy