Participare Jurnalisti & Bloggeri
Daca esti jurnalist sau blogger si doresti sa participi la cea mai importanta intalnire a practicienilor din domeniul comunicarii, poti solicita o invitatie gratuita la eveniment.

Completarea acestui formular nu reprezinta o acreditare automata. Fiecare solicitare va fi analizata si aprobata pe baza relevantei fata de eveniment si in limita locurilor disponibile. Participarea va fi valida numai in urma primirii unui mail din partea organizatorilor.

Multumim anticipat,
Echipa Evensys
Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Telefon *
Your answer
Adresa de e-mail *
Your answer
Nume Institutie de presa / Blog *
Your answer
Adresa Web *
Your answer
Oras de resedinta *
Your answer
Motivatie - De ce doresti sa participi la PR Forum? *
Your answer
IMPORTANT
Ne dorim foarte mult sa pastram legatura pentru viitoarele editii PR Forum, insa avem nevoie de acordul tau explicit privind viitoarele noastre comunicari, conform normelor GDPR. Te rugam sa ne oferi acordul de a putea comunica cu tine, bifand casutele de mai jos.
Politica de confidentialitate *
Am luat la cunostinta prevederile Politicii de Confidentialitate disponibila aici: http://www.evensys.ro/politica-de-confidentialitate/
Acord Marketing *
Sunt de acord ca Evensys sa prelucreze datele mele cu caracter personal pentru scopuri de marketing direct, in vederea transmiterii de materiale informative privind cele mai potrivite evenimente Evensys pentru mine.
Iti poti schimba optiunile in orice moment, printr-un click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricarui e-mail primit de la noi sau printr-un mesaj la office@evensys.ro. Pentru informatii suplimentare despre termenii nostri de confidentialitate, viziteaza site-ul nostru.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy