Karácsonyi kampánykészítő Panyi Zsuzsival
A Karácsonyi kampánykészítő című workshopunkat szeptember 6-7. között szervezzük meg.

A workshop helyszíne a Harghita Business Center vállalkozói inkubátorház konferenciaterme, II. Rákóczi Ferenc 84. szám (az EPAD sportterem mellett).

A részvételi díj 500 lej / fő. Az ár tartalmazza a vizet és a kávészüneteket is.

Név *
Your answer
Email *
Your answer
Adatvédelem
Miért kérjük a neved? Hogy a regisztrációkor tudjunk beazonosítani.

Miért van szükségünk az e-mail címedre? Csak azért kérjük, hogy küldjünk egy automatikus választ arról, hogy sikerült a regisztrációd. Illetve itt küldjük el a fizetéssel kapcsolatos adatokat is.

A workshop után töröljük az adatokat: beleegyezésed nélkül más célra sem a neved, sem a mail címed nem használjuk fel.

Szeretnél időben értesülni?
Előfordult már, hogy nem értesültél egy eseményünkről időben és emiatt lemaradtál róla? Ennek két oka lehet: mindkettő a mi hiányosságunk.
Az egyik, hogy helyszűke miatt sajnos korlátozott a befogadóképességünk, a másik pedig, hogy többnyire csak Facebookon kommunikálunk a programokról. A Facebook meg ugye alapból nem jár. A különböző algoritmusok, meg mindenfélék miatt lehet, hogy későn hallottál egy programunkról.

Ezen akarunk most javítani azzal, hogy rágyúrunk a levelezésre. Kicsit személyesebb is, és biztosabb, mint az átpörgetett hírfolyam. Ha ismersz minket, akkor tudod, hogy a hitelességünket nem fogjuk rombolni azzal, hogy szétspammeljük a postafiókod: egyszerűen csak azt akarjuk, hogy időben kapj infót a rendezvényeinkről. Persze, ha te is úgy akarod.

A feliratkozásod bármikor visszamondhatod (2 kattintás az egész).

Érdekelnek a programjaink?! *
Megjegyzés *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Harghita Business Center. Report Abuse - Terms of Service