Innmeldingsskjema for Juniorsymfonikerne
Velkommen til Juniorsymfonikerne!

Vennligst fyll ut all informasjon nedenfor. Er du under 18 år må du ha signatur av foresatte for å være medlem. Skriv ut skjemaet, få det underskrevet av en av dine foresatte og lever skjemaet til dirigenten. - Velkommen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Fornavn *
Etternavn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse, postnummer og poststed *
E-mail (som leses daglig) *
Mobiltelefonnummer *
Skole *
Instrument i orkesteret *
Begynte i Juniorsymfonikerne *
MM
/
DD
/
YYYY
Instrumentallærer
Medlem i annet orkester/korps? (navn på orkester/korps og når) *
Foresattes navn, adresse, epost og telefon nummer (sett et kryss ved den foresatte du bor hos hvis du oppgir to adresser)
Kryss av om du reserverer deg/reserverer deg ikke mot avbilding på Juniorsymfonikernes hjemmeside og Facebook side. *
Jeg bekrefter herved at jeg er aktivt medlem av Juniorsymfonikerne. *
Jeg forplikter med til å rette meg etter gjeldende retningslinjer for orkesteret. Av disse kan spesielt nevnes: Regelmessig deltagelse ved øvelser, konserter og andre aktiviteter i orkesterets regi. Semesterkontingent betales i begynnelsen av hvert semester. Halv semesterkontingent ved innmeldelse etter, eller ved utmeldelse før 15. oktober hhv. 15. mars. Medlemskap i orkesteret løper inntil skriftlig utmeldelse er mottatt av orkesterets styre. Frammøte for øvelser er 15 minutter før øvelsen begynner. Fravær fra øvelser meldes til dirigenten på forhånd. Ved nødvendig fravær fra konserter gis beskjed til styret og dirigent i god tid på forhånd. Det forventes at alle orkestermedlemmer viser samarbeidsvilje og bidrar til en positiv atmosfære slik at alle får størst mulig utbytte av aktivitetene i orkesteret.
Required
Foresattes bekreftelse (for medlemmer under 18 år)
Vennligst skriv ut et eksemplar av dette skjemaet i utfylt stand. Signer og dater. Skjemaet leveres til dirigenten så raskt som mulig. Send også inn et elektronisk usignert eksemplar ved å trykke på "send" nedenfor.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy