Super aventura programării în Scratch, pentru copii (în cadrul cercului „Programare cu răbdare”)
Asociația EduSoft din Bacău a inițiat în urmă cu ceva timp cercul de informatică „Programare cu răbdare”, la care elevii de liceu vin să învețe ceva în plus față de școală. În urma cererilor mai multor părinți de a veni în sprijinul copiilor mai mici, am decis să începem, în măsura timpului și resurselor noastre, un mini-cerc de informatică pentru cei mici. Acești copii vor fi inițiați în programare folosind mediul Scratch, care este foarte antrenant, distractiv, conceput special pentru copii. Activitățile sunt gratuite și vrem să le menținem gratuite. Vom căuta permanent să găsim persoane cu mult tact pedagogic, dispuse să-și rupă din prețiosul lor timp, pentru a veni la Bacău și a fi tutori pentru copii.

Orice mod de a ajuta Asociația EduSoft este binevenit. Asociația EduSoft este înscrisă în Registrul asociațiilor și fundațiilor ținut în grefa Judecătoriei Bacău, la poziția 57/A/2015. Codul de înregistrare fiscală (C.I.F.) este 35276590. Contul bancar în care puteţi face donaţii este RO79RZBR0000060018249327, deschis la Banca Raiffeisen Bank. Detalii puteți găsi la adresa: https://www.edusoft.ro/asociatia-edusoft/

Despre cercul nostru de informatică puteți citi și în presă, aici: https://www.edupedu.ro/programare-cu-rabdare-cercul-de-informatica-fenomen-gandit-pentru-20-de-copii-are-acum-315-elevi-cum-face-educatie-pe-banii-lui-un-profesor-care-inspira-din-bacau/

De asemenea, vloggerul Cristian Dascălu ne-a onorat cu prezența sa la Bacău și a povestit despre ce facem noi aici:
https://www.youtube.com/watch?v=B-SKqjNeu-o&feature=youtu.be

Site-ul principal al cercului de „Programare cu răbdare” este aici:
http://programarecurabdare.ro/

Ne puteți urmări pe Facebook aici:
https://www.facebook.com/programarecurabdare

Răspundeți la următoarele întrebări și copilul dumneavoastră este binevenit. Cursurile vor începe după 1 martie 2019, vă invităm să urmăriți site-ul și pagina de Facebook menționate mai sus.

Email address *
Numele dumneavoastră (părinte) *
Your answer
Link către profilul dumneavoastră de Facebook *
Your answer
Numele copilului dumneavoastră *
Scrieți numele și prenumele copilului dumneavoastră. Dacă aveți mai mulți copii, completați formularul de înscriere pentru fiecare copil în parte.
Your answer
Școala și localitatea unde este elev *
Your answer
Vărsta copilului *
Suntem convinși că aveți un copil superb și isteț. Totuși, anumite lucruri din informatică nu pot fi înțelese dacă el e prea mic, de aceea înscrieți-l la cerc doar dacă are cel puțin 10 ani.
De ce vreți să înscrieți copilul la cerc? *
Scrieți în câteva rânduri motivația pentru care doriți să înscrieți copilul de la cercul de informatică. Credeți că el își dorește? Are și alte activități în care este implicat? Nu încercați să suprasolicitați copilul!
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service