Newsletter Training şi Team Building
Formular de înscriere
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume şi prenume *
Abonare şi dezabonare
Înainte de toate, îţi promitem că vom gestiona cu seriozitate încrederea cu care ne-ai investit abonându-te la newsletter-ul nostru şi nu te vom bombarda cu informaţii fără relevanţă.

Prin completarea acestui formular şi prin apăsarea butonului "Trimiteţi" devii abonat la informările şi newsletter-ele noastre din domeniul Training şi Team Building, prin care te ţinem la curent cu ce se mai întâmplă în domeniu, cu cursurile pe care le derulăm, oportunităţile de angajare, cursuri gratuite, ...

Pentru a te dezabona este suficient să completezi încă o dată acest formular, cu adresa pe care vrei să o eliminăm din baza de date, cu textul "DEZABONARE" în zona "Nume şi prenume". O altă variantă este să răspunzi cu subiectul "DEZABONARE" la una dintre informările pe care le trimitem periodic.
Politica de protecţie a datelor cu caracter personal
Înţelegem şi preţuim intimitatea fiecărei persoane, motiv pentru care modalităţile în care sunt colectate, stocate și prelucrate datele tale personale, în acord cu reglementările Regulamentului European 679/2016, sunt descrise la adresa:
http://www.teamzone.ro/RO/GDPR.htm
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy