Consultare - Antreprenoriat Social
Asociatia EuroDEMOS este partener in proiectul international de parteneriat strategic in domeniul tineretului “Dive in Social Entrepreneurship” desfasurat in perioada 01 august 2016 – 31 decembrie 2017. Proiectul este finantat cu sprijinul Uniunii Europene prin Programul Erasmus+.
Proiectul include intre activitatile sale o consultare la nivel international in comunitatile partenerilor pe tema antreprenoriatului social, consultare coordonata in Romania de Asociatia EuroDEMOS.

Completarea formularului dureaza 10 min.

Scopul proiectului este de a oferi o modalitate de dezvoltare a resurselor umane, de promovare a activitatilor de antreprenoriat social, de dezvoltare de mijloace eficiente pentru cresterea angajabilitatii tinerilor si cooperarea strategica intre diferiti actori sociali.
Proiectul este implementat de un consortiu de parteneri din 8 tari: Brazilia, Africa de Sud, Bulgaria, Macedonia, Romania, Turcia, Grecia, Costa Rica.
Nota: prin participarea la aceasta consutare, sunteti de acord ca aceasta informatie poate fi folosita doar pentru scopul cercetarii publice, si nu poate fi vanduta catre a treia parte.

1. Numele si prenumele *
Your answer
2. Genul *
3. Varsta *
Your answer
4. Orasul si judetul de resedinta *
Your answer
5. Locul nasterii *
Your answer
6. Nivelul de educatie actual *
7. Ocupatia curenta *
8. Ce intelegi prin conceptul de intreprindere sociala? Detaliaza: *
Your answer
9. In conformintate cu ceea ce intelegi tu, cum ar putea fi descris un tanar antreprenor social de success in tara ta? Descrie: *
Your answer
10. Ce ar motiva un tanar neangajat /somer sa devina antreprenor social? *
11. Care crezi ca sunt cele mai critice obstacole pentru dezvoltarea unei idei de antreprenoriat social? (selecteaza maxim 3 variante) *
Required
12. Daca ai incepe propria ta afacere sociala, ce fel de sustinere ai avea nevoie? (selecteaza maxim 3 variante) *
Required
13. Care sunt principalele aspecte sociale care sunt importante pentru tine si de ce? Te rugam sa detaliezi: *
Your answer
14. Ai vreo idee de afacere sociala pe care ai vrea sa o impartasesti cu noi? Te rugam sa o descrii in cateva cuvinte: *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service