Conitean hakulomake
Tiedot kerätään uuden conitean muodostamista varten eikä tietoja käytetä muuhun tarkoitukseen. Tiedot poistetaan pyynnöstäsi (jäsenvastaava Hannele Tervon kautta) ja muutoin tiedot poistetaan vuoden kuluttua kevätkokouksesta (30.5.2019)

Tällä lomakkeella voit hakea vastaavaksi Matsuconin coniteaan vuodelle 2019. Voit hakea moneen eri tehtävään, mutta yhdelle henkilölle annetaan korkeintaan kaksi vastuualuetta. Jotta voi tulla valituksi coniteaan, hakijan täytyy olla Pocky ry:n jäseniä. Vastaavatehtäviin suosittelemme vähintään 16 vuoden ikärajaa.

Jos haet graafiseksi vastaavaksi, graafikoksi, kuvittajaksi, nettisivuvelhoksi, viestintävastaavaksi, tiedottajaksi, kääntäjäksi, cosplayvastaavaksi tai AMV-vastaajaksi, toivomme että liität lomakkeeseen linkin nettigalleriaan, some-tiliisi kuten blogiin tai portfolioon, jotta näemme osaamisesi tason. Voit myös halutessasi laittaa portfolion osoitteeseen matsuconfi@gmail.com. Joka pestiin hakiessa sinun tulee kuitenkin perustella omaa sopivuuttasi siihen, vaikka mitään erikoista taidonnäytettä ei pyydettäisikään. Huomaa myös, että joihinkin pesteihin vaaditaan koulutuksia (EA-, JV-, ajo-, hygieniakortti).

Kaikkia vastuualueita ei välttämättä täytetä kevätkokouksen (30.5.) yhteydessä, jos sille ei nähdä tarvetta tai sopivaa hakijaa ei ole.

Email address *
Nimi ja nimimerkki *
Your answer
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) *
Your answer
Millä paikkakunnalla asut? Kokouksiin on mahdollista järjestää myös etäyhteys *
Hakemasi vastuualue. Voit myös ehdottaa uutta pestiä, jos koet jonkun pestin puuttuvan! *
Required
Jos haet pestiin, joka on merkitty tähdellä*: liitä alle linkki suunnittelemiisi sivuihin, toteuttamaasi grafiikkaan tai tekemääsi kuvitukseen. Viestintätehtäviin hakevilta pyydetään jonkinlaista tekstinäytettä. Näytteen voi kirjoittaa suoraan lomakkeeseen tai linkittää. Kääntäjäksi hakevilta pyydetään tekstinäytteet englanniksi ja/tai ruotsiksi. Cosplay- ja AMV-vastaavilta pyydetään näytettä erityisestä harrastuneisuudesta ja mielellään kisakokemuksesta. *
Your answer
Aiempi vastaaviin tapahtumiin tai tehtäviin liittyvä kokemus *
Your answer
Miksi juuri sinut pitäisi valita Matsuconin coniteaan? *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms