Conitean hakulomake
Vuoden 2019 Matsucon ei pystytä itse itseään, joten tarvitaan koko joukko osaavia, motivoituneita ja tiimihenkisiä järjestäjiä. Olisitko sinä yksi heistä? Matsuconin järjestäminen tarjoaa mahdollisuuden toimia osana samanhenkistä harrastajaporukkaa sekä kehittää hyödyllisiä työelämätaitoja, kuten vastuunottoa, organisointia, kirjoitustaitoa sekä yhteistyötaitoja. Aiempaa kokemusta vastaavana olemisesta ei tarvita, vaikka se katsotaankin rekrytoinnissa eduksi. Suositusikäraja coniteassa toimimiselle on 16 vuotta. Kaikkien coniteassa toimivien tulee olla Matsuconia järjestävän yhdistyksen Pochjoisten conien kyhääjät (Pocky) ry:n jäseniä.

Osa coniteapaikoista on täytetty Pocky ry:n kevätkokouksessa, mutta yhdistys etsii edelleen innokkaita conitealaisia useaan eri tehtävään. Coniteaan haetaan lomakkeen kautta. Lomakkeella voi hakea usempaan tehtävään, mutta valituksi voi tulla vain kahteen.

Email address *
Nimi ja nimimerkki *
Your answer
Yhteystiedot (sähköposti ja puhelinnumero) *
Your answer
Millä paikkakunnalla asut? Kokouksiin on mahdollista järjestää myös etäyhteys *
Hakemasi vastuualue. Voit myös ehdottaa uutta pestiä, jos koet jonkun pestin puuttuvan! *
Required
Jos haet pestiin, joka on merkitty tähdellä*: liitä alle linkki suunnittelemiisi sivuihin, toteuttamaasi grafiikkaan tai tekemääsi kuvitukseen. Viestintätehtäviin hakevilta pyydetään jonkinlaista tekstinäytettä. Näytteen voi kirjoittaa suoraan lomakkeeseen tai linkittää. Kääntäjäksi hakevilta pyydetään tekstinäytteet englanniksi ja/tai ruotsiksi. Cosplay- ja AMV-vastaavilta pyydetään näytettä erityisestä harrastuneisuudesta ja mielellään kisakokemuksesta. *
Your answer
Aiempi vastaaviin tapahtumiin tai tehtäviin liittyvä kokemus *
Your answer
Miksi juuri sinut pitäisi valita Matsuconin coniteaan? *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service