Анкета: Ценовна перцепција на производи за широка потрошувачка
Почитувани пријатели,

Агенцијата за истражување Инсајдер започнува со креирање на специјална анализа за менување на навиките кај потрошувачите за производи за широка потрошувачка. Вашето мислење и потрошувачки навики се од особено значење и ќе имаат значаен придонес кон нашата анализа.

Напомена: Пополнувањето на анкетата е целосно анонимно и Инсјадер ИД потврдува дека на никаков начин нема можност за следење на тоа кој ја пополнува анкетата. Активноста ќе одземе помеѓу 5 - 7 минути за целосно пополнување.

За сите технички проблеми или дополнителни информации, Тимот на Инсајдер ИД Ви стои на располагање преку info@insider.mk или телефонскиот број +389 71 210 471.

* Доколку анкетата Ви односно копчињата како Next и Back ви се појавуваат на јазик различен од Македонски или Англиски, вашиот прелистувач има поставено default јазик кој е различен од претходно наведените.

ИСТРАЖУВАЊЕТО И ПРАШАЛНИКОТ Е ИЗРАБОТЕНО ОД ИНСАЈДЕР ИД, СЕ ЗАБРАНУВА СЕКАКВО НЕГОВО НЕОВЛАСТЕНО КОРИСТЕЊЕ

Однапред Ви благодариме за одвоеното време,
Со почит,
Тимот на Инсајдер ИД

Next
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service