Inscripció Tallers de Setmana Santa
Formulari per fer la inscripicó als tallers de Setmana Santa de RoboTIC.
Un cop rebuda la inscripció, contactarem amb vosaltres per fer el pagament.
Email address *
Dades del noi/a:
Nom i Cognoms *
Edat: *
Seleciona els anys:
Dades de la familia:
Nom del pare/mare o tutor/a: *
Telèfon de contacte: *
Escriu el número de telèfon sense espais ni punts.
Dades del taller
Selecciona un taller *
Dies del taller *
Selecciona els dies que faràs el taller
Required
Autoritzacions
Drets d'Imatge *
Robo-TIC disposa de pàgines web a Internet on informa i fa difusió de les activitats que realitza: www.robo-tic.cat o www.facebook.com/robotic.cat En aquestes pàgines web s’hi poden publicar imatges en les quals apareguin, individualment o en grup, alumnes realitzant les esmentades activitats. Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 15/1999, del 13 de desembre, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, Robo-TIC demana el consentiment als pares o tutors legals per poder publicar fotografies o vídeos de les classes extraescolars de robòtica, on apareguin els seus fills i filles.
Cessió de dades personals *
D'acord amb el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades RGPD 95/46/CE-DOUE 04/05/2016, autoritzo a la cessió de dades necessàries per realitzar la inscripció als tallers de Setmana Santa organitzats RoboTIC. AVIS: La NO autorització de la cessió de dades personals comportarà l'exclusió de l'extraescolar.
Sortides *
En els tallers de Setmana Santa es realitzaran sortides a diferents llocs del poble aprofitant l'estona d'esmorzar. Per aquest motiu demanen l'autorització de la familia per poder realitzar aquestes sortides.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy