Schrijf je thuisonderwijsplan
Met dit formulier kun je je aanmelden voor de workshop 'Schrijf je thuisonderwijsplan' van de NVvTO. Tijdens deze workshop wordt je toegerust om zelf je eigen thuisonderwijsplan te kunnen (gaan) schrijven. Ongeveer twee weken voor de workshop ontvang je daarom per email een 'huiswerkopdracht' om je te kunnen voorbereiden.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die al enige tijd thuisonderwijs geven aan een kind dat minimaal 4 jaar oud is. Reden hiervoor is dat de workshop ervan uitgaat dat je weet welke onderwijsvorm je hanteert. Is dat je nog (geheel) onbekend, kijk dan eerst naar onze andere workshops om je breder te oriënteren: www.thuisonderwijs.nl/workshops

Omdat het aantal beschikbare plaatsen beperkt is, ontvang je enkele dagen na versturen van dit formulier een bevestiging dat je inderdaad bent ingeschreven. Mocht je na versturen van dit formulier bij nader inzien onverhoopt toch niet kunnen komen, laat dat dan even weten, want er zijn dan genoeg anderen die jouw plaats graag innemen! Voor afmelden en overige vragen rond de workshops kun je mailen met workshop@nvvto.eu

De workshops zijn normaliter in de middag van 13:30 - 16:30 (inloop vanaf 13:00)
Kosten (graag gepast te betalen): € 4,- voor NVvTO-leden, € 7,- voor niet-leden

Onze workshops zijn voor ouders/verzorgers, de aanwezigheid van kinderen/baby's kan storend zijn voor de overige deelnemers; zij kunnen dus niet mee.

Email address *
Datum en plaats *
Aantal deelnemers *
Met hoeveel personen kom je naar de workshop (de workshop is niet geschikt voor kinderen)?
Namen van deelnemers *
Geef s.v.p. de voor- en achternamen door van alle deelnemers die je inschrijft.
Your answer
Telefoonnummer *
Een telefoonnummer is handig om je te kunnen bereiken als er op het laatste moment toch iets wijzigt.
Your answer
Woonplaats/regio
Dit helpt ons om te zien waar een eventuele nieuwe workshop georganiseerd kan worden
Your answer
Geef je al thuisonderwijs? *
Jawel, maar net begonnen
alweer 10 jaar
Al lid van NVvTO *
Opmerkingen
Zijn er zaken die wellicht van belang zijn met betrekking tot de workshop? Denk bijvoorbeeld aan: aantal kinderen en leeftijd, jouw thuisonderwijsmethode, waar je zoal tegenaan loopt of specifieke vragen waar je graag antwoord op wilt.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms