3ημερο workshop επιχειρηματικότητας "GreenHouse" στα Ιωάννινα.
To GreenHouse, μία δράση του προγράμματος VentureGarden (www.venturegarden.gr), είναι ένα δωρεάν εντατικό εκπαιδευτικό τριήμερο που βοηθά τους συμμετέχοντες να έρθουν πιο κοντά στην επιχειρηματική σκέψη και δράση! Ξεκινάμε Παρασκευή 10/5 στις 5 μ.μ. και μέχρι την Κυριακή 12/5 το μεσημέρι θα δουλέψουμε μαζί στα Ιωάννινα πάνω στις επιχειρηματικές σας ιδέες. Βοηθάμε ως «θερμοκήπιο» ιδεών να τις μεγαλώσετε με ασφάλεια. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα γίνουν στοχευμένες παρουσιάσεις σε θέματα επιχειρηματικότητας (πχ marketing, ανθρώπινο δυναμικό, οικονομικά) ενώ η κάθε ιδέα θα εξεταστεί σε βάθος και θα ετοιμαστεί μία τελική παρουσίαση (pitch).

Στο GreenHouse είναι περιορισμένος ο αριθμός συμμετεχόντων για την διασφάλιση του καλύτερου αποτελέσματος και οι θέσεις δίνονται με σειρά προτεραιότητας. Αν συμμετέχετε σαν ομάδα, θα πρέπει το κάθε μέλος που επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή ξεχωριστά. Στο GreenHouse συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας με ιδέες από όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας.

Το τριήμερο workshop θα πραγματοποιηθεί στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (Ε.ΤΕ.Π.Η.). Υποβολή δηλώσεων συμμετοχής μέχρι τις 7/5/2019.

Για να κατεβάσετε την ατζέντα του workshop πατήστε στον σύνδεσμο https://docs.google.com/document/d/1t4hD7S9ptWwsals5ZW0Y3pQBGwvXK13Cj4QSk-nCRCo/edit?usp=sharing.

Email address *
Ονοματεπώνυμο *
Your answer
Ηλικία (προαιρετικό)
Your answer
Τηλέφωνο *
Your answer
Σπουδές *
Επιλέξτε παρακάτω τον ανώτερο τίτλο σπουδών που κατέχετε
Έχετε ήδη κάποια επιχειρηματική ιδέα; (προαιρετικό)
Αν ναι, περιγράψτε μας εν συντομία την ιδέα σας παρακάτω
Your answer
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ *
Παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, για την επεξεργασία των στοιχείων επικοινωνίας μου προς τον σκοπό αποστολής ενημερωτικού υλικού αναφορικά με τα προγράμματα, τις δράσεις, τις εκδηλώσεις κλπ του Κολλεγίου Ανατόλια.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ *
Έχω ενημερωθεί για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων, και παρέχω τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεσή μου, στην επεξεργασία τους, όπως ειδικά αναφέρεται στο σχετικό κείμενο http://bit.ly/GDPR_Greenhouse (Πατήστε "ΝΑΙ" για να προχωρήσει η αίτησή σας)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of The American College of Thessaloniki. Report Abuse - Terms of Service