Înscrierea la Grupul de Dezvoltare Personală prin metode exploratorii - Bucuresti, Decembrie 2018, organizat în București, pentru 01-02 decembrie 2018
Vă rugăm să ne comunicați în cel mai scurt timp statutul intenției dvs de a participa la acest modul de Dezvoltare Personală în grup, bifând opțiunea care se potriveste cel mai bine în cazul dvs.
Informații despre curs
Puteți găsi informații despre grupul de dezvoltare personală pe acest link: https://goo.gl/Y
Grupul este deschis tuturor doritorilor însă întâietate la înscriere au colegii psihologi care doresc să acopere cerințele privind numărul de ore de analiză și dezvoltare personală aferente formării profesionale. Se eliberează certificat cu numărul de ore din partea Asociației Române de Terapii Scurte însă este necesar să verificați dacă asociația formatoare de care cursul urmat de dvs aparține, recunoaște aceste ore făcute sub egida Asociației noastre. Cu membrii prezenți se vor hotărâ și eventualele maniere de continuare a efortului de Grup.
Telefon de contact *
Your answer
E-mail *
Your answer
Numele și prenumele *
Your answer
Statusul inscrierii dvs. la acest modul: *
Required
Facturarea *
Daca doriți facturarea pe persoană fizică sau CIP aveți de achitat 600 lei, preț redus cu 100 lei față de cel cerut dacă doriți să decontați pe persoană juridică srl, ong etc., situație în care sunt de achitat 700 lei. În funcție de ce anume bifați vă vom solicita datele specifice de facturare diferit.
Mentiuni
Puteţi să ne adresaţi orice comentariu sau întrebare în caseta de mai jos:
Your answer
Mulțumim pentru interes! Vă vom răspunde în cel mai scurt timp!
Veți primi un email sau / și telefon în care vă vom oferi în cel mai scurt timp asistenţă pentru finalizarea procesului de înscriere.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of bogdanion.ro. Report Abuse - Terms of Service