Волонтирај на Охрид Ултра-Треил® 2023
Без помошта од вас волонтерите, настан како Охрид Ултра-Треил би бил незамислив. Пријавете се и помогнете ни да го оживееме овој голем спортски предизвик, можеби со поддршка на вашите најблиски или пријатели кои учествуваат на трката.

Како волонтер ги уживате истите придобивки како и тркачите... Бесплатна маичка, оброци и пијалоци во текот на сите ваши смени, обезбеден превоз до местото на ангажман како волонтер...

Доколку доаѓате од далеку и ви треба сместување во четврток, петок или сабота ако работите неколку смени, ние ќе ви резервираме бесплатно сместување во Планинарскиот дом Велестово.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ја разбирам природата на настанот и целосно ќе се придржувам кон насоките на организаторот
*
Required
Име и Презиме *
Дата на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Мобилен *
Големина на маица *
ХРАНА
Clear selection
ВОЛОНТЕРСКИ ПОЗИЦИИ
Одбери една или две позиции за секој од следниве денови, доколку не можеш да волонтираш во одреден ден штиклирај го последното - не сум слободен/на.
ЧЕТВРТОК, 25 МАЈ 2023
*
Required
ПЕТОК, 26 МАЈ 2023
*
Required
САБОТА, 27 МАЈ 2023 (ден на трката)
*
Required
Дали ти е потребно сместување во Охрид?
(во планинарскиот дом во с.Велестово)
*
Required
Дали ќе волонтираш со твое возило? *
Required
Дали имаш некое од следниве искуства? *
Required
Дали имаш посебна вештина или хоби?
Сугестии, барања, прашања, желби :)
Ако имаш конкретна желба за која задача, на кое место или пак со кој друг пријавен волонтер сакате да сте заедно пишете тука:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy