Mikä ihmeen autismikirjo?-tietoilta 30.3.2021
Mikä ihmeen autismikirjo? järjestetään keväällä 26.1.2021 ja 30.3.2021 klo 17:30-19:30 zoomissa.

Voit ilmoittautua viime hetkille saakka! Ilmoittutumisia tarkistetaan tasaisin väliajoin.

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan Mikä ihmeen autismikirjo-perustietoiltaan, joka järjestetään etäyhteyksin Zoom- koulutuksena tiistaina 30.3.2021 klo 17.30-19.30. Perustietoiltoja järjestetään syksyn aikana kaksi (elo- ja lokakuussa). Illat ovat sisällöltään samanlaisia.

Osallistuaksesi tarvitset älypuhelimen, tabletin, kannettavan tai pöytätietokoneen ja nettiyhteyden. Osallistuminen ei edellytä sovelluksen lataamista ja tapaamiseen voi osallistua selaimen kautta, vaikka Zoom aktiivisesti sovelluksen latausta ehdottaakin. Jokainen osallistuja päättää asiasta itse.

Pyydämme myös, että jokainen osallistuja täyttää oman lomakkeensa, jotta jokainen osallistuja voi osallistua omalta laitteeltaan. Jos perheestänne tai työyhteisöstänne osallistuu kolme henkilöä, ilmoita jokainen osallistuja siis erikseen.

Ilmoittauduttuanne systeemi lähettää teille automaattisesti kopion ilmoittamistanne tiedoista sähköpostiinne. Jos kopiota ei tule ilmoittautuminen ei ole kirjautunut. Huom! Kopio voi mennä myös roskapostiin!

Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tähän tilaisuuteen liittyvien asioiden tiedottamisessa. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ja tiedot tuhotaan heti tilaisuuden jälkeen.

aistiyhdistys@aistiyhdistys.fi
Email *
Osallistujan nimi *
Haluan muistutusviestin tuntia ennen tilaisuuden alkua.
Clear selection
Puhelin
Olen *
Tässä voit esittää ennakkokysymyksiä tai toiveita.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry. Report Abuse