Utskottsrekrytering Unga Feminister
För att sitta i ett utskott ska du vara medlem i Unga Feminister, inga särskilda förkunskaper krävs. Förutom att lära sig en massa saker så lär en även känna andra feminister! Utskotten har möten via internet 1 gång i månaden och träffas ett par gånger per år. Räkna med att lägga ner 10 timmar i månaden om du vill vara engagerad i ett utskott. Har du frågor? Kontakta nationella utskottssamordnaren på amanda.skold@ungafeminister.se

BILDNINGSSUTSKOTTET
Utskottet arbetar fram utbildningar i olika former till Unga Feminister, det kan vara i from av en film, föreläsning eller workshop! Bildningsutskottet arbetar med folkbildning och bildning bland annat i intersektionell feminism, makt, organisation och medlemsvärvning.

KAMPANJUTSKOTTET
Kampanjutskottet arbetar med grafisk material till Unga Feministers social medier samt med strategiskt kampanjarbete till politiska kampanjer. Kampanjutskottet arbetar med bild, foto och film för att sprida Unga Feministers politik, uppmärksamma viktiga dagar och få organisationen att synas utåt.

INTERNATIONELLA UTSKOTTET
Unga Feministers tror på en värld utan gränser och en gränslös feminism. Internationella utskottet arbetar med att etablera kontakter med feminister i Europa och världen, att bygga långsiktiga samarbeten utomlands samt att sprida vår politik internationellt.

POLITIKUTSKOTTET
Utskottet utreder och arbetar med Unga Feministers politik. Det är politikutskottet som skrivit Unga Feministers politiska program, och lägger fram nya förslag på politik till årsmöte och rikskonferens.

EVENEMANGSUTSKOTTET
Utskottet arrangerar Unga Feministers nationella mötesplatser som Almedalen, rikskonferensen och utskottsdagar. Evenemangsutskottet arbetar med allt från att planera logistik till att boka gäster till våra evenemang!

För- och efternamn *
Your answer
E-post *
Your answer
Är du medlem i Unga Feminister? *
Har du varit engagerad i Unga Feminister tidigare? *
Vilket utskott vill du engagera dig i? *
Varför vill du vara med i utskottet? *
Your answer
Vad är du intresserad av att göra i utskottet? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service