Vegetarische kook workshop
Op ZATERDAG 6 JULI 2019 gaat Tine al haar keukengeheimen delen!

Je komt meer te weten over de plantaardige keuken, over hoe je evenwichtige maaltijden kan opbouwen, hoe je meer variatie brengt in je keuken en vooral... je kan de liefde en de passie voor het koken te pakken krijgen.
Door anderhalf uur tijd samen kokkerellen, terwijl uitleg krijgen over wat je eet, hoe je het klaarmaakt. En dan samen aan tafel aanschuiven (voorgerecht - hoofdgerecht), een glaasje champagne en een glaasje wijn kunnen niet ontbreken.

Ik heb al goesting. En jij?
Onder begeleiding van Tine Tomme - 8 jaar Soulfood en 9 jaar Restaurant Avalon in Gent worden de ervaringen gebundeld op 1 plek, vanwaar we vooral be-ziel-ing in de wereld willen brengen.

Koken, proeven, genieten in de schaduw van het bos... onder professionele begeleiding van Tine
Startuur
De sessie start om 16u30.
Deelnameprijs
30 euro per persoon
Inclusief: - voorgerecht - hoofdgerecht - glaasje champagne - glaasje wijn - professionele begeleiding en tips
Overschrijven vóór 25 juni
Opgelet! Jouw inschrijving is pas definitief wanneer wij het correcte bedrag van 30 EUR /pp ontvangen hebben op rekeningnummer: BE48-0018-5520-5327. Vermeld bij jouw betaling: "VOORNAAM" + "NAAM" + "KOKEN".
Wij dienen jouw betaling VOOR 30 JUNI 2019 te ontvangen.

De week vooraf ontvangt u van ons een infomail met praktische zaken. In ieder geval zien we mekaar op ZATERDAG 6 juli in het domein van Borgwal.

Stratenbattle
Deze activiteit heeft recht op 3 punten voor de stratenbattle. Nog niet ingeschreven? Registreer je op de website: http://www.cafecache.be/formulierstratenbattle.html . U maakt kans op een nieuwjaarsreceptie voor de gehele straat.
Na de betaling krijgt u dan automatisch 5 punten voor uw straat.
Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Email *
Your answer
Aantal personen *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toecourt Events. Report Abuse - Terms of Service