Inschrijven Festival Makkers
Leuk! Jij wilt werken op festivals en evenementen? Festival Makkers kan dat regelen! Je inschrijving is geheel vrijblijvend en er wordt alleen contact met je opgenomen wanneer er aan je voorkeuren wordt voldaan. Je zit dus nergens aan vast.

Vanuit Festival Makkers zetten we ons in voor het belang van de vrijwilliger. Daarom zorgen we altijd dat de volgende punten geregeld worden bij de festivals en evenementen waar we vrijwilligers inzetten:
- Vrijwilligersvergoeding (minimaal €5,- per uur per persoon)
- Ontbijt, lunch en/of diner (ligt aan de werktijden)
- Kilometervergoeding á €0,19 cent per kilometer

En natuurlijk mag je voordat je shift begint of na afloop van je shift het evenement of festival zelf bezoeken! Want een after work biertje heb je vaak wel verdiend!

Over het algemeen vragen opdrachtgevers vaak om vrijwilligers die 18+ zijn, mocht ik contact met je opnemen voor een eventuele klus, dan zal dit er altijd duidelijk bij vermeld zijn.

Mocht je aan de hand van deze informatie nog overgebleven vragen of opmerkingen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met Nahdie ter Haar tel. 0614378305 of via de mail info@festivalmakkers.nl.

Voor nu alvast bedankt voor je inschrijving, je ontvangt een bevestiging wanneer deze goed ontvangen is!
Voornaam + Achternaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Naam vereniging (indien van toepassing)
Reizen naar festivals en evenementen
Potentiële opdrachtgevers kunnen in heel het land zitten. Soms grote, soms kleine. Mocht er een grote groep vrijwilligers naar één evenement gaan is het een mogelijkheid dat er busvervoer wordt geregeld. Om jou een zo passend mogelijk aanbod te doen van de evenementen en festivals, vragen we je daarom om je woonplaats en hoeveel km je wilt reizen.
Woonplaats of vestigingsplaats *
Hoeveel kilometer wil je maximaal reizen voor een festival of evenement? *
Heb je ervaring met werken op festivals? *
Zijn er verder nog zaken waar we rekening mee moeten houden? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy