Inschrijving voetbalkamp/intensieve stageweek SK Plenke
Tijdens de week van 2 augustus tot en met 6 augustus organiseert SK Plenke een voetbalkamp. Dit kamp wordt georganiseerd ter vervanging van het geannuleerde voetbalkamp van Foot is Fun voor kinderen van geboortejaar 2016 tot en met 2015 (of 2014). Daarnaast organiseren we een intensieve stageweek met een ervaren en gediplomeerde trainer voor de kinderen van 2013 (en ervaren kinderen van 2014) en de kinderen van 2012 en 2011 (U9 - U10).

Dit kamp is elke dag van 9u (met half uur ochtendopvang voordien) tot 16u (met half uur avondopvang na het kamp). We voorzien elke dag een warme maaltijd voor de kinderen, drinken, een fruitje en een koekje. Op de laatste dag is er een toonmoment voor de ouders. Dit toonmoment start om 15u30. De deelnemers krijgen dan ook een diploma en een medaille. De ouders kunnen nadien nog napraten met een drankje.

Het kamp kost €150 (inclusief de maaltijden, tussendoortjes en drankjes). Het inschrijvingsgeld voor het kamp dient betaald te zijn ten laatste 18 juli op het rekeningnummer van SK Plenke: BE67-6528-3148-4587 met vermelding van Stageweek of voetbalkamp + naam en voornaam. (plaatsen zijn beperkt)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam + Voornaam
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht
Clear selection
Straat + nummer
Postcode + gemeente
Telefoonnummer
E-mailadres
Allergieën
Vegetarisch?
Clear selection
Toegelaten om foto's te nemen van uw zoon/dochter?
Clear selection
Publicatie van genomen foto's toegelaten voor promotionele doeleinden? (Social Media, Website, Regionaal Nieuws, ...)
Clear selection
Keuze kamp:
Clear selection
Bijkomende opmerkingen / informatie:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy