Turniej w Badmintona z Okazji 100-lecia Odzyskania Niepodległości
Imię *
Your answer
Nazwisko *
Your answer
Nr. telefonu *
Your answer
e-mail *
Your answer
Kategoria *
Zawodnik może brać udział w dwóch kat., jedna pojedyncza i jedna podwójna
Required
Data urodzenia *
MM
/
DD
/
YYYY
Imię i Nazwisko lub szukam partnerki/partnera
Dotyczy gry podwójnej
Your answer
Rozmiary Koszulek
Płeć *
Rozmiar *
KLAUZULA INFORMACYJNA i REGULAMIN *
Administratorem podanych danych osobowych jest: Stowarzyszenie "Przez Sport w Przyszłość" z siedzibą ul. Targowa 16 m 14, 96-500 Sochaczew. Kontakt telefoniczny 696-550-956 lub e-mail: przezsportwprzyszlosc@gmail.com Zebrane dane będą przechowywane: przez 2 lata po czym zostaną usunięte.Zebrane dane mogą być przekazywane lub ujawniane odbiorcom wyłącznie na mocy przepisów prawa oraz innym podmiotom: ratownicy medyczni, szpital (tylko w trakcie trwania turnieju). Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia (szczegóły w art. 17RODO), ograniczenia przetwarzania (szczegóły w art. 18RODO), prawo do przenoszenia danych (szczegóły w art. 20RODO), prawo wniesienia sprzeciwu (szczegóły w art. 21RODO), prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania. Przysługuje Panu/Pani prawo wniesienia skargi do skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych Pana/Pani dotyczących, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest obowiązkowe na podstawie przepisów prawa, a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości uczestnictwa w imprezie. link do regulaminu : http://badzio.pl/wp-content/uploads/2018/10/Regulamin_Turniej-100l.pdf?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.