Nature Fest 2018
Het enige echte Nature Quest Festival

In de geest van oude natuurvolken komen we één per jaar Burning Man-stijl bij elkaar op een plek in de natuur, ergens in Nederland. Iedereen neemt z’n eigen spullen mee om te delen en we laten niets achter. Dit festival is tevens onze algemene ledenvergadering (we zijn tenslotte een vereniging), zodat we samen de koers kunnen bepalen. Je kunt dan ook aangeven welke rol je daar in wilt spelen.

Verder is dit feestje een ode aan de natuur en zijn kinderen welkom!

Voornaam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
Ja, ik neem voor de tijd dat ik op het Nature Fest ben lekker en (bij voorkeur) gezond voedsel en drinken mee om te delen. *
Tijdens het Nature Fest kun je zelf een workshop geven. Zou je dat willen? Zo ja, wat voor workshop zou je willen geven?
Your answer
Blijf je slapen? *
Required
Nature Quest is sinds kort een vereniging geworden. Als lid kun je deelnemen aan veel meer Nature Quest activiteiten (zie website). Als lid betaal je €10,95 per maand. Zou je het leuk vinden om gelijk lid te worden van ons?
Ik wil graag op de hoogte gehouden worden via de maandelijkse nieuwsbrief (Je ontvangt dan 1 keer per maand een overzicht van onze nieuwe activiteiten, inspiratie en huisgemaakte content)
Is er nog iets anders belangrijks dat we moeten weten van jou?
Your answer
Hierbij bevestig ik mijn aanwezigheid op het Nature Fest 2018 en betaal ik €15,- voor toegang en verblijf op het terrein. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service