Trobada Violí i Violoncel 2 i 3 de febrer a Castellar del Vallès
Important!! El període d’inscripció ha finalitzat. Tot i així encara ho podeu fer si us voleu inscriure per violoncel que queden places, però si ho feu per violí us posaríem en llista d’espera per si es produeix alguna baixa.

Inscripció a la Trobada de Violí i Violoncel que es durà a terme els dies 2 i 3 de febrer on es desenvoluparan diferents activitats: el Curs Suzuki i el Taller "modern strings" amb Aupa Quartet i el seu concert "Step up", podeu apuntar-vos a les activitats organitzades a través d'aquest formulari.
IMPORTANT LLEGIR ABANS DE FER LA INSCRIPCIÓ:
- El curs Suzuki de violí i violoncel està obert a tots els estudiants que segueixen aquest mètode des de pre-twinkle fins el llibre 6.
- El taller “Modern strings" dirigit a instrumentistes de qualsevol instrument de corda fregada, recomanat a partir de 9 anys (amb un nivell d’un 3r curs escola de música o 2n llibre de Suzuki) fins a músics professionals.
- Podeu adquirir a través d'aquest formulari també les entrades amb descompte al concert "Step up" d'Aupa quartet a 10 euros que serà a les 20:30h a l’Auditori municipal i que forma part dels concerts de la Temporada estable de l’Auditori.
El taller i concert amb Aupa quartet té places limitades per l’aforament de l’Auditori i seguiran l’ordre d’inscripció un cop fet el pagament fins exhaurir les localitats.
Data límit 18 de gener
Email address *
Nom i cognoms *
Participació al curs *
Selecciona amb quina modalitat participaràs a la Trobada:
Instrument *
Nom del professor/a i escola *
Llibre i última peça treballada / o bé nivell d’instrument que té *
Telèfon *
Mail *
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Entrades Concert Aupa Quartet "Step up"
Al preu de la inscripció al Taller "modern strings" ja inclou l'entrada al concert per l’alumne, aquí només heu de demanar el nombre d'entrades extra que pugueu necessitar per un cost de 10 euros cada entrada
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy