Ερωτηματολόγιο υποψηφίων μελών
Οι απαντήσεις θα ληφθούν υπόψη στη συνδιαμόρφωση των δράσεων του σωματείου ΣΥΝΠΑΙΔΕΙΑ: Κοινότητα υποστηρικτών εναλλακτικών μορφών εκπαίδευσης και χειραφετικής παιδαγωγικής.

Το οραμά μας συνοπτικά:

Λόγω της έλλειψης σχετικού σωματείου στη χώρα μας, προτείνουμε τη δημιουργία δικτύου των υπαρχόντων εγχειρημάτων στην Ελλάδα για να έρθουν στο φως και ίσως και σε συνεργασία οι εναλλακτικές εκπαιδευτικές δομές που συλλογικά αποτελούν, ανεξαρτήτως προσέγγισης, εναλλακτική επιλογή, έτσι ώστε να αλλάξει το νομικό καθεστώς όσον αφορά το δικαίωμα της επιλογής.

{Πέρα από τη δικτύωση των υπάρχοντων εγχειρημάτων, προσκαλούμε μαθητές, φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι ειναι υπέρμαχοι της ελεύθερης επιλογής να γίνουν μέλη του σωματείου.}

Μέσω αυτού διεκδικούμε ένα παιδαγωγικό περιβάλλον όπου το ΚΑΘΕ παιδί θα μπορέσει να ανακαλύψει και αναγνωρίσει την ουσία του, τις ανάγκες του, τα θέλω του, τις δεξιότητες και τις δυσκολίες του και γενικά να αποκτήσει τα εργαλεία ώστε να αξιοποιήσει ανάλογα το ιδιαίτερο (για τον καθένα) δυναμικό του. Στην κατεύθυνση του να νιώθει το ίδιο ορθά ανάμεσα στους συνανθρώπους του και μαζί με αυτούς. Δηλαδή να αναπτύξει αυτο-οριοθέτηση, κριτική σκέψη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, σεβασμό στη ζωή/περιβάλλον και την ικανότητα να επανεφευρίσκει τη ζωή του όσες φορές χρειαστεί. Ένα συμπεριληπτικό περιβάλλον ως προς κάθε φύλο και για ΟΛΑ τα παιδιά που θα το θελαν: Είτε χαρακτηρίζονται παιδιά 'φυλοδιαφορετικά", είτε "χαρισματικά", είτε με "ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες", είτε "νευροτυπικά", είτε "ΑμεΑ". Μια ανοιχτή δομή που να διδάσκει τη συμβίωση με και τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και στην ίδια τη ζωή σε κάθε μορφή της.

Δεδομένου ότι μέσω του ερωτηματολογίου συλλέγονται και υπόκεινται σε επεξεργασία προσωπικά δεδομένα, ισχύει ο ευρωπαϊκός Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR) 2016/679. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι προαιρετική και μέσω της συμμετοχής σας δηλώνετε υπεύθυνα ότι συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Η συλλογή και η επεξεργασία των απαντήσεων γίνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα Νόμο περί ευαίσθητων δεδομένων (ΓΚΠΔ), βλ. Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr).
Email address *
Όνομα/Επίθετο *
Τηλέφωνο *
Ημερομηνία γέννησης
Τόπος διαμονής/κατοικίας *
Επάγγελμα
Αν ειστε γονεας , ποσα παιδια και ηλικίες
Προηγούμενη εμπειρία σε πλαίσιο εναλλακτικής εκπαίδευσης
Κίνητρα *
Σκοπός
Μέθοδος
Προηγούμενη εμπειρία σε ομάδες *
Με ποιούς τρόπους μπορείτε να συμβάλετε *
Τρία αιτήματα που θα επιθυμούσατε να διερευνήσει και να διεκδικήσει άμεσα το σωματείο από την Ελληνική πολιτεία *
Διαθεσιμότητα *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy