TRY THEATRE RIJEKA 2018./2019. - Prijavnica
Dragi roditelji, vrijeme je za novu školsku godinu ispunjenu kreativnosti, glumom i druženjem u TRY theatre-u! Ispunjenjem ove prijavnice Vaše dijete će biti automatski upisano u novu školsku godinu, ili će dobiti termin za audiciju koja će se održati u prvom tjednu rujna. Naše najmlađe grupe, JUNIORS i KIDDOS se automatski upisuju, a za upis u starije grupe – MIDI, ELEMENTARY SCHOOL, MIDDLE SCHOOL i HIGH SCHOOL & COLLEGE, ćete dobiti točan termin audicije mailom do kraja kolovoza. Audicija će biti održana kao audicijski sat gdje će sva djeca raditi na zajedničkom projektu, što će nam dati uvid u njihovu energiju, način rada i međusobnu komunikaciju. Za audicije se nije potrebno posebno pripremati.
1. PODACI O RODITELJU
Ime i prezime roditelja/skrbnika *
Broj mobitela *
Email *
Ove školske godine članarinu za TRY theatre želim plaćati
Clear selection
2. PODACI O POLAZNIKU
Ime i prezime polaznika *
Datum rođenja *
Škola *
Razred *
Pohađati će TRY theatre *
3. PODACI O POLAZNIKU ZA BAZU PODATAKA GLUMACA
Baza podataka glumaca je novi element TRY theatre-a kroz koji od ove školske godine surađujemo s produkcijskim kućama. Produkcijske kuće će imati priliku pogledati naš portfolio glumaca te izabrati glumce za suradnju na raznim projektima. Popunjavanjem niže navedenih podataka dajete pristanak da se isti podaci podjele s produkcijskim kućama i sličnim institucijama, u svrhu suradnje na filmovima, serijama, reklamama i sličnim projektima. Uvid u podatke imaju isključivo djelatnici udruge TRY theatre i verificirane produkcijske kuće s kojima ostvarujemo suradnju. Sama objava podataka ne obavezuje Vaše dijete na sudjelovanje u projektu te ćemo svaki upit od strane produkcijskih kuća iskomunicirati s Vama.
Ispunjavanjem ovog dijela prijavnice dajete pristanak i na korištenje fotografija Vašeg djeteta na web stranici te svim popratnim TRY theatre sadržajima kao što su naša Facebook i Instagram stranica. Profesionalne fotografije za bazu podataka glumaca bit će napravljene u rujnu.
Visina
Boja očiju
Boja kose
Dodatni strani jezik (ukoliko ga dijete govori)
Izvanastavne aktivnosti i hobiji (osim TRY theatre-a)
Glumačko iskustvo (ukoliko je dijete do sada imalo priliku sudjelovati u glumačkom projektu)
Afiniteti djeteta (posebne vještine i jače strane)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.