Тренинг и турнир за Британска парламентарна дебата

Тренингот ќе се одржи на 21-22 април на Правниот Факултет. Право на учество имаат сите студенти, независно од кој универзитет/факултет доаѓаат.

Во периодот 27-28 април, ќе се одржи и дебатен турнир во истиот формат. Официјалниот јазик на турнирот ќе биде англискиот јазик. Доколку сте заинтересирани да земето учество и на турнирот, наведете во формуларот.

Право на учество на турнирот имаат сите студенти, независно од кој универзитет/факултет доаѓаат.

Најдобриот тим ќе има шанса да го претстави својот универзитет и на меѓународно ниво, на дебатниот турнир Belgrade Open 2013 во месец мај.

*** Со клик на опцијата continue на крајот од страна 1, ќе преминте на страна 2, која е задолжителна за пополнување.

  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question