Super Pitch 2019
Super Pitch se întoarce anul acesta în aceeași formulă ca anul trecut: cu un premiu de 300 de euro oferit de British Council Romania pentru cea mai bună idee de film! Scenariul nu este necesar, dar povestea da. Așa că dacă ai o idee (sau mai multe) în stadiul de pre-producție, cu o viziune regizorală bine pusă la punct și îți mai lipsesc doar banii pentru a o filma, înscrie-te aici. Te rugăm să completezi câte un formular pentru fiecare idee în parte.

Deadline-ul este 25 mai. Dacă ești selectat pentru etapa a 2-a, pe data de 13 iunie va trebui să îți prezinți ideea în fața unui juriu format din membrii echipei Super, în București.

REGULAMENT PITCH 2019

1. Finanțarea totală acordată este de 300 de euro. Acești bani pot fi acordați de către Super unuia sau mai multor filme, în funcție de bugetul specificat de producători în formular.
2. Bugetul scris în formular va fi orientativ. În cele mai multe cazuri, echipa de producție a filmului finanțat va fi rugată să acopere cheltuielile din banii proprii, să prezinte echipei festivalului o factură ca să facă dovada plății, apoi noi vă vom rambursa banii. Orice plată va trebui să fie justificată prin bonuri/facturi.
4. În completarea formularului, țineți cont că vom respinge formulare care prezintă filmele vag sau care prezintă doar idei. Vă rugăm să completați povestea sau conceptul filmului, de la cap la coadă.
5. Se acceptă orice gen de film. Filmul/filmele finanțate vor fi proiectate în ediția de anul viitor a festivalului Super.
6. După primirea finanțării, regizorul/ regizorii se angajează ca filmul să fie finalizat într-o perioadă de maximum 9 luni (până în februarie 2020). Dacă filmul nu este produs până atunci, finanțarea poate fi retrasă.
7. După primirea finanțării, un adult (o persoană peste 18, fie ea un părinte sau o persoană din echipă) va trebui să semneze un contract cu festivalul Super. Vă rugăm identificați această persoană în momentul aplicării. Această persoană va răspunde de producerea filmului și, împreună cu regizorul, de buna comunicare și colaborare cu festivalul.
8. Formularul de înscriere este doar primul pas. În cazul în care filmul vostru va fi acceptat pentru etapa a 2-a (pitch-ul propriu-zis), regizorul va trebui să fie prezent să își prezinte ideea în persoană. Regizorul trebuie să fie neapărat prezent și poate lua încă o persoană din echipă la prezentare.
9. Prezentarea proiectelor se va face vineri, 14 iunie, în București, însă locul, data și ora exactă o vor primi prin e-mail doar echipele selectate. Pitch-ul va consta într-o demonstrație a viziunii regizorale. Vrem să vedem materiale foto/video care vă inspiră/surprind atmosfera și conceptul filmului vostru și să înțelegem cum plănuiți să transpuneți scenariul pe ecran. Vă încurajăm să aduceți cu voi prezentări PowerPoint, .pdf-uri sau orice fel de recuzită care vă poate susține prezentarea.

TITLU *
Your answer
SINOPSIS *
Your answer
REZUMAT *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.