Kerro parhaat Vista-muistosi!
Wappulehden sprayjaaminen haalareihin, uusia tuttavuuksia Vista-illassa tai piknikillä, myöhäisiä iltoja hallituksen kokouksessa, unohtumattomia opintomatkoja?

Maisema-arkkitehtuurin opiskelijayhdistys Vista ry täyttää tänä vuonna 30 vuotta! Vistan historiassa on vielä kartoitettavaa, ja siksi olisi mahtavaa, jos ehtisit käyttää hetken ja jakaa muutaman Vista-muistosi! Muistoja voi lähettää 22.9.2019 asti.

Vastauksista kootaan teos 7.10. pidettävään juhlagaalaan sekä Vistan nettisivuille Ravistaan tuleva artikkeli. Vastaukset talletetaan Vistan historian kartoittamiseksi juhlagaalatoimikunnan sekä nykyisten ja tulevien toimijoiden käyttöön.

Mikäli sinulla on kysyttävää tästä lomakkeesta, otathan yhteyttä: vistah-mail(a)list.ayy.fi
Yhteystiedot
Näitä tietoja ei julkaista muiston yhteydessä, vaan käytämme niitä ainoastaan silloin, jos tarvitsemme lisätietoa tai täsmennystä kyseisestä muistosta.
Nimi *
Sähköpostiosoite *
Vistamuistot
Nämä tiedot voidaan mahdollisesti julkaista muiston julkaisemisen yhteydessä
Opintojen aloitusvuosi: *
Olen... *
(Valitse kaikki sopivat vaihtoehdot)
Required
Kirjoita Vista-muistosi tähän: *
Millaisia hetkiä ja tunnelmia sinulle on jäänyt vuosien varrella erityisesti mieleen Vistan toiminnasta? Muistot voivat olla spektaakkelinomaisia ja outoja tai aivan arkisia ja tavanomaisia, isoja tai pieniä hetkiä, monisanaisia tai muutaman sanan pituisia, 30 vuoden takaa tai viime keväältä... Voit halutessasi kirjoittaa useamman muiston ja erotella ne toisistaan kappalejaolla. Voit myös lisätä vastaukseen ajankohdan, kuten tapahtumavuoden, mutta se ei ole välttämätöntä.
Kuvat ja muut konkreettiset muistot
Keräämme myös konkreettisia muistoja Vistan tapahtumista ja maisema-arkkitehtuurin opiskelusta: jos sinulta löytyy arkistoistasi esimerkiksi värikynillä väritettyjä maisema-analyysejä tai muita kurssitöitä, valokuvia ekskursioilta tai vaikkapa pienoismalleja, jotka voisivat olla esillä juhlagaalaa varten kootussa näyttelyssä, otathan yhteyttä Vistan hallitukseen: vistah-mail(a)list.ayy.fi. Etsimme tapahtumaan myös lyhyiden muistelupuheenvuorojen pitäjiä, voisitko sinä olla yksi heistä?
Tietosuojaseloste
Olen tutustunut Vistan tietosuojaselosteeseen *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy