Diàlegs d'Educació i Comunicació Ambiental de Catalunya
La comunicació i l'educació ambiental des d'entitats, centres docents, ajuntaments, governs o empreses s'han convertit en elements indispensables davant els reptes ambientals que ha d'abordar la nostra societat. Reptes globals com el canvi climàtic o la pèrdua de biodiversitat i reptes més locals com la mobilitat, la contaminació de l'aire, la gestió de l'aigua, els residus o la degradació dels espais naturals propers. Sorgeix aleshores la necessitat de comunicar de forma clara i precisa, a través de diferents canals, per generar confiança i incrementar el grau de consciència ambiental de la societat. I neix, també, la necessitat de triar quines estratègies i metodologies pedagògiques cal seguir per aconseguir que l'educació ambiental esdevingui un recurs per formar una ciutadania compromesa i corresponsable, favorable a l'acció per al canvi necessari.
Amb motiu de la celebració dels 30 anys dels primers programes locals d'educació ambiental, la ciutat del Prat de Llobregat acull aquests diàlegs d'educació i comunicació ambiental centrats en els recursos i les tècniques que podem fer servir per establir bons processos d'educació i comunicació ambiental.
Nom i cognoms
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Adreça de correu electrònic
Your answer
Població
Your answer
Tria el taller al que vols participar
El dia 5 d'octubre a les 12h es faran 4 tallers simultanis emmarcats sota el títol: Projectes i programes a l'escola, a la família, al municipi...
Tria la sortida a la que vols assistir
El dia 5 d'octubre a les 16h es faran 4 sortides guiades simultànies. Les places són limitades per ordre d'inscripció. Selecciona la sortida a la que vols assistir.
Informació d'al·lèrgia o intolerància alimentària
Si tens alguna al·lèrgia o intolerància alimentària informa'ns!
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms