Információbiztonsági kurzus - Jelentkező űrlap
Ha pedagógus, ifjúságszakmai szakember, esetleg egyszerűen csak szülő vagy és szeretnél bele látni gyerekeink digitális világába, annak érekében, hogy tudjál nekik segíteni, fel tudd hívni a figyelmüket adataik, információik védelmének a fontosságára, akkor jelentkezz 10 alkalmas kurzusunkra.
Napjainkban jelentősen megnövekedett az információ értéke, jelentősége, hiszen a mai információs társadalom az infokommunikációs rendszereken alapszik.
Különbséget kell azonban tenni az informatikai és az infokommunikációs biztonság között. Ez utóbbi a hétköznapi életünk során mindannyiunkat érint és mégis rendkívül hiányosak az ismereteink róla. Mi azonban legalább tudjuk, hogy ez fontos és oda kellene figyelni rá, viszont a gyerekeink nincsenek tisztában vele, milyen veszélynek vannak nap, mint nap kitéve. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk nekik ebben, meg kell ismernünk az Ő világukat, ami Őket érdekli, a programokat és applikációkat, amiket használnak.
A kurzus az EFOP 5.2.2.-17-2017-00060 az kódszámú projektnek köszönhetően térítésmentes a résztvevők számára, de előzetes jelentkezéshez között. A létszámkeret korlátozott, és a regisztrációkat jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

További információk: Németh Enikő 06-70-632-4154, asalapitvany@gmail.com

Email address *
Neved *
Your answer
Telefonszámod (Ennek megadása annak érdekében szükséges, hogy szükség esetén tudjunk egyeztetni a kurzus kezdésével kapcsolatban. ): *
Your answer
Korod: *
Iskolai végzettséged: *
Szakmád, vagy ami miatt részt szeretnél venni a kurzuson: *
Amennyiben pedagógus vagy, melyik iskolában dolgozol:
Your answer
Amennyiben ifjúsággal foglalkozó szakember vagy, a klub, közösség vagy szervezet megnevezése, amit képviselsz:
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service