Пријава за присуство на панел дискусија: Управување со различности

Настанот ќе се одржи на 18 февруари 2016 (четврток) со почеток во 12:30 часот во М6 Едукативен центар, во Скопје
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question
  This is a required question