Trajnim per Trajnere- Aplikimi
Te dashur te rinj,

Ju ftojme te beheni pjese e trajnimit 5 ditor "Trajnim per Trajnere" duke plotesuar formularin e meposhtem. Plotesoni kete formular te shkurter per te qene pjese. VENDET JANE TE LIMITUARA, VETEM 15 VETE DO TE PERZGJIDHEN!

Datat e trajnimit: 11-15 Dhjetor 2019
Vendi: Qendra TEN tek Rruga Myslym Shyri
Ora: 09:30 - 16:30

Qellimi i trajnimit eshte qe te trajnoje te rinjte te cilet duan te mesojne si te jene trajnere per te rinj te tjere, ne tematiken e të drejtave te njeriut. Te rinjte do te marrin aftesi dhe njohuri se si te jen etrajnere dhe si te pregatisin dhe lehtesojne trajnime mbi te drejtat e njeriut.

Ky modul trajnimi është i bazuar ne qasjen “learning by doing” dhe “learner centred approach” dhe do te implementatohet permes metodave te punes se edukimit jo formal, ku pjesemarresit do te jene te angazhuar ne cdo hap permes punes ne grupe, simulimeve, lojes me role, teatrit, diskutimeve te hapura dhe reflektimeve.

Rezultatet e pritshme:
 Rritje e njohurive dhe aftesive mbi metodat e punes se nje trajneri ne edukimin jo-formal
 Pajisja e pjesemarresve me aftesi kyce neplanifikimin dhe lehtesimin e trajnimeve edukative
 Zhvillim i aftesive per te qene trajner ne tematiken e te drejtave te njeriut.
 Rritje e aftesive për të punuar me të rinjtë per te drejtat e njeriut;


E RENDESISHME: PJESEMARRJA NE TE E DITET E TRAJNIMIT ESHTE E DOMOSDOSHME.

Per me shume informacion ju lutemi kontaktoni me office@beyondbarriers.org
Email address *
Emri/mbiemri *
Your answer
Datelindja *
MM
/
DD
/
YYYY
Qyteti i lindjes *
Your answer
Numer kontakti *
Your answer
Organizata ku jeni aktivist ose vullnetar ne rast se keni nje te tille. Nese jo, lereni bosh.
Your answer
Motivimi- Cili eshte motivimi juaj per te qene pjese e ketij trajnimi? Ju lutem shpjegoni me poshte. *
Your answer
Pritshmerite- Cfare prisni te mesoni nga ky trajnim? *
Your answer
Nevoja te vecanta, nese keni! *
Your answer
Ne ndjekim politikat e sigurta te privatesise, ndaj ju lutem lexoni dhe konfirmoni si me poshte: *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Beyond Barriers. Report Abuse