Апликација за конкурс за стипендија во Семос Академија Категории: графички дизајн и веб дизајн
Конкурсот е спонзориран од страна на Семос Академијата и се однесува на доделување целосна или делумна школарина за академската 2018/19 година. Критериумите се однесуваат на стручните едногодишни програми: Графички дизајн и Веб дизајн.Конкурсот е отворен за сите лица на возраст над 18 години и истите можат да почнат со настава во септември 2018 година.

Со учество на овој конкурс кандидатот целосно ги прифаќа официјалните правила, додека Семос Едукација има право проектите на добитниците на стипендија да ги користи и публикува во медиумите на кои настапува компанијата.

Сите пријави мора да бидат примени од страна на Семос Академијата не подоцна од 24:00 часот на 22 април 2018 година.

Ве молиме внимателно и прецизно да го пополните формуларот. Полињата означени со * мора да бидат пополнети. Откако формуларот ќе се пополни во целост, со притиснување на копчето „Submit“ се завршува процесот на аплицирање и кандидатот ќе добие повратен одговор на личната е-маил адреса.

Име и Презиме *
Контакт телефон *
Емаил Адреса *
Град *
Статус *
Аплицирам за категорија *
Прикачете го Вашиот проект со текстот за идејата: *
Required
Запознаен/а сум со правилата на конкурсот *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service