Hol osztottad a Nyomtass te is!-t? – Bevezetés
Kérjük, szánj rá 2 percet, hogy összesíteni tudjuk, hol, mennyi Nyomtass te is!-t osztanak országszerte!
A válaszok többségét – a hol és mennyit kérdésen kívül – nem kötelező kitölteni, csak ha van kedved és időd.
Segítségként beírtunk néhány gyakori választ előre, de ezek átírhatók.

Itt alább van, akinek megjelenik az e-mail-címe, de az űrlap azt nem rögzíti, ne foglalkozz vele!!!!! (Az e-mail-címedet csak akkor kapjuk meg, ha lejjebb megadod.)
A google form nemcsak ezt teszi ide feleslegesen, hanem a "piros csillag: kötelező" megjelölés is félreérthető. Ez mindössze azt jelenti, hogy ilyen piros csillag fogja jelölni azokat a kérdéseket, amelyeknek kötelező a megválaszolása. (Ha kérdésed van, írj nyugodtan: nyomtassteis@nyomtassteis.hu)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
HOL OSZTOTTAD A NYOMTASS TE IS!-T? – ITT KEZDŐDIK A KÉRDŐÍV!
Írd be 1 db számmal, hogy (kb.) hány darabot osztottál? *
Melyik lapszámot osztottad?
Clear selection
Hol osztottad? (több település is megadható) *
Bocs, de ez a település melyik megyében is van?
Clear selection
Kérlek, ha még nincs meg nekünk, add meg az e-mail-címedet, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot, ha pl. más is oszt azon a területen. (Nem kötelező)
Kérlek, ha még nincs meg nekünk, add meg a telefonszámodat, hogy könnyebben tudjunk egyeztetni veled! (Nem kötelező)
Ha van kedved, írd ide, hogy mi volt a tapasztalatod a településen, történt-e valami érdekes!
Kérjük, ha van rá lehetőséged, készíts képet az osztáskor, és küldd el a facebook.com/nyomtassteis oldalra üzenetben, Messengeren vagy a foto@nyomtassteis.hu e-mail-címre, lehetőleg úgy, hogy egy képen látsszon a település neve, az adott lapszám, és - ha vállalod az arcod - te is! KÖSZÖNJÜK!
Clear selection
Kérjük, írd ide a neved! (nem kötelező) Ha koordinátor vagy és más nevében töltöd ki ezt a formot, kérjük, itt add meg az ő nevét! (ez sem kötelező)
Ha megadtál szeméyes adatot (név, telefonszám, e-mail-cím), járulj hozzá légyszi, hogy azt használhatjuk is, (írhatunk, hívhatunk) a Nyomtass te is!-terjesztés szervezésével kapcsolatban!
NAGYON KÖSZÖNJÜK A MUNKÁD! (Ha valamit elrontottál véletlenül, utólag is tudod javítani az űrlapot a visszaigazoló e-mailben küldött linkre kattintva!)
Csatlakoztál már a Nyomtass te is! mozgalomhoz? Kérjük, tedd meg itt, és rögtön értesülni fogsz legfrissebb híreinkről, akcióinkról, nekünk pedig könnyebb lesz kapcsolatot tartani veled! (Semmilyen kötelezettséggel nem jár.) nyomtassteis.hu/jelentkezes
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy