Participa a la FILA 0 del programa de ràdio "Això és un drama!" amb IcatFM i l'Institut del Teatre
Arrenca la 3a temporada del programa "Això és un drama!" cada dijous de març i abril a les 18.30 h. Un programa sobre Arts Escèniques que s’emet en directe des de la sala d'exposicions del MAE o al bar de l'Institut del Teatre conduït per la Txell Bonet.

Àurea Màrquez, Maria Ulldemolins i Sergi Torrecilla són algunes de les actrius convidades que interpretaran les lectures dramatitzades escrites per estudiants i graduats de l'Institut, que dirigirà Ester Nadal. A més a més, també ens visitaran personalitats tan diverses com Carlota Subirós, Raimon Molins, Ester Nadal, Martí Torras, David Selvas, Jordi Prat i Coll, Carme Canet, Paula Blanco, Eva García, Carme Fenoll, Jaume Ripoll, Ismael Dueñas, Marta Cascales, Pavvla, Núria Guiu, Núria Salán, Raúl Benítez, Paz Morillo, Jordi Duran, Cecilio Angulo i Cristina Clemente entre molts altres.

Si vols formar part de la FILA ZERO DEL PROGRAMA per realitzar alguna pregunta als convidats només cal que ens diguis, en aquest formulari, quin dia voldries venir. I si només vols assistir en directe com a públic, pots fer-ho qualsevol dels dies del programa (l'entrada és gratuïta!)

Moltes gràcies

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut del Teatre. Report Abuse - Terms of Service