Inscripció 'Prenem les xarxes: influencers, feminismes i violències'
El CJB i l'Espai Jove la Fontana organitzem una conversa sobre nous referents feministes en l'àmbit digital i en format audiovisual. Aquesta conversa tindrà lloc a tres bandes entre:

- Anabel Lorente @catana3el, escriptora, il·lustradora i artista audiovisual
- Reich Roca @reich.roca, membre de canal Malaia on parla de moda, diy i slow fashion.
- Gal·la @galetamt, membre de canal Malaia on parla, entre d'altres, de feminisme i xarxes socials

📝 INSCRIPCIÓ:
Recordeu que per poder assistir a aquesta taula cal fer la inscripció prèvia a través d'aquest formulari. Un cop inscrites, rebreu un correu de confirmació amb l'enllaç al Zoom!
Dades de la persona que fa la inscripció
Nom i cognoms *
Telèfon de contacte
Correu electrònic *
Participes d'una entitat o col·lectiu? Quin? *
És una entitat o col·lectiu juvenil?
Clear selection
POLÍTICA DE PRIVACITAT *
De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l'informem del següent:El responsable de les dades facilitades lliurement és el Consell de la Joventut de Barcelona (NIF V08825804), amb seu a l’Espai Jove La Fontana, carrer Gran de Gràcia, 190-192, Barcelona, telèfon 93 265 4736 i correu electrònic cjb@cjb.org.En nom de l'organització tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d'oferir el servei sol·licitat. D’acord amb els convenis de gestió cívica dels diferents serveis entre el Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, aquests drets podran ser cedits total o parcialment a l’Ajuntament de Barcelona, amb el mateix objectiu d’activitat que regula el conveni de gestió. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal.Així mateix, t’informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les teves dades i els de limitació i oposició al seu tractament tot adreçant-vos a carrer Gran de Gràcia, 190-192, 08012, Barcelona (Barcelona), escrivint al correu dades@cjb.cat o reclamant a www.aepd.es.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Consell de la Joventut de Barcelona. Report Abuse