ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ WATER ROCKET CHALLENGE 2018 ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ http://edulab.sch.gr/wrc

Η αποστολή αντικειμένων στην ατμόσφαιρα, με διάφορα αντικείμενα, από τους χαρταετούς ως τα αυτοσχέδια ιπτάμενα παιχνίδια, συναρπάζουν τα παιδιά και αποτελούν μια εξαιρετική δυνατότητα Βιωματικής Μάθησης για πολλά διδακτικά αντικείμενα και ενότητες του αναλυτικού προγράμματος. Στη βάση αυτή, και με την ευκαιρία της διεθνούς δραστηριοποίησης και επικοινωνίας των μαθητικών κοινοτήτων για εκπαιδευτικές δραστηριότητες πάνω στη θεματική αυτή, διοργανώνονται στη Μεσσηνία Μαθητικοί αγώνες κατασκευής «υδρο-πυραύλων», με σκοπό να ενθαρρύνουν τους μαθητές να μάθουν βιωματικά, δημιουργώντας και ανακαλύπτοντας τη γνώση και την εμπειρία, με γενικό τίτλο:
Μαθητικοί Αγώνες Κατασκευής Υδρο-Πυραύλων και διαθεματικών δραστηριοτήτων:

«Water Rocket Challenge» 2018.


Οι Μαθητικοί Αγώνες απευθύνονται σε δημοτικά σχολεία της Δ.Π.Ε. Μεσσηνίας και γυμνάσια της Δ.Δ.Ε. Μεσσηνίας κα θα διεξαχθούν εντός της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Περιλαμβάνουν τα στάδια:

(α) ανακοίνωση της διεξαγωγής των αγώνων, ενημέρωση και αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις σχολικές μονάδες,

(β) εισαγωγική βιωματική επιμόρφωση των ενδιαφερόμενων να δημιουργήσουν μαθητικές ομάδες, εκπαιδευτικών,

(γ) τελική εκδήλωση ενδιαφέροντος και απόδοση ειδικού εκπαιδευτικού σακιδίου στις συμμετέχουσες ομάδες,
(Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΟΡΜΑ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ)

(δ) ενδιάμεσο χρονικό διάστημα ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της κάθε μαθητικής ομάδας που θα συμμετέχει, και υποστήριξη εκπαιδευτικών με επιμορφωτικά σεμινάρια,

(ε) διεξαγωγή των αγώνων στο τέλος της σχολικής χρονιάς, όπου θα γίνουν οι δραστηριότητες σε ανοιχτό χώρο.
Στο πλαίσιο των Μαθητικών Αγώνων θα δημιουργηθούν
(α) Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης και
(β) Ομάδα Εργασίας Εκπαιδευτικών – εφ’ όσον υπάρχει ενδιαφέρον - με θέμα «εναέρια εποπτικά μέσα και Διάστημα».

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί για τις Ομάδες αυτές θα πρέπει να επικοινωνούν με τις Σχολικές Δραστηριότητες, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους, ή για κάθε άλλη πληροφόρηση. Πληροφορίες καθ’ όλη της διάρκεια θα αναρτούνται στους ιστοτόπους Σχολικών Δραστηριοτήτων αλλά και στο http://edulab.sch.gr/wrc/ .

Οι «μαθητικοί αγώνες Κατασκευής Υδρο-πυραύλων και διαθεματικών δραστηριοτήτων “Water Rocket Challenge 2018”», αποτελούν συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας (Εργαστήριο Βιωματικής Εκπαίδευσης), της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, του Εργαστηριακού Κέντρου Φυσικών Επιστημών Μεσσηνίας, των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και του Δήμου Καλαμάτας.

ΔΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ http://edulab.sch.gr/wrc

Επώνυμο Συντονιστή/στριας Εκπαιδευτικού *
Your answer
Όνομα Συντονιστή/στριας Εκπαιδευτικού *
Your answer
Βαθμίδα Εκπαίδευσης (που ανήκει ο/η συντονιστής/στρια εκπαιδευτικός) *
Σχολική Μονάδα *
Your answer
Εκτιμώμενος αριθμός Ομάδων "Αποστολών" που θα δημιουργηθούν στη σχολική μονάδα (δεν είναι δεσμευτικός, είναι κατά προσέγγιση) *
Your answer
Ονοματεπώνυμα και email Υπόλοιπων Εκπαιδευτικών Παιδαγωγικών Ομάδων (αν υπάρχουν) (Π.χ. Μαρίνα Οικονομοπούλου, marina@sch.gr, Πρώτη Ομάδα, Υιάκυνθος Γλαδιόλας, gladiolas@sch.gr, Δεύτερη Ομάδα κ.λπ.)
Your answer
Ονοματεπώνυμα και email όλων των Εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετέχουν σε Ομάδα Εργασίας "Εφαρμοσμένης Φυσικής" με θέμα: "εναέρια εποπτικά μέσα και Διάστημα"
Your answer
Ονοματεπώνυμα και Τάξη Μαθητών/τριων Μαθητικής Ομάδας (Π.χ. Μαρίνα Οικονομοπούλου, ΣΤ3, Υιάκυνθος Γλαδιόλας Ε3, κ.λπ.) *
Your answer
Έχουμε λάβει γνώση της εγκυκλίου - πρόσκλησης και ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε με "αποστολή" ή "αποστολές"στους αγώνες. *
Required
Τηλέφωνο Επικοινωνίας ενός/μίας συντονιστή/τριας εκπαιδευτικού *
Your answer
email Επικοινωνίας ενός/μίας συντονιστή/τριας εκπαιδευτικού *
Your answer
Σχόλια, Παρατηρήσεις, Επικοινωνία με τη διοργάνωση:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service