Hjälpa till på klubben?
Vi är väldigt glada och tacksamma för att just du är nyfiken på att hjälpa till på klubben. Det är roliga och ansvarsfulla uppgifter som gör att du och dina klubbkamrater kommer trivas på Järfälla Brukshundklubb.

Tillsammans gör vi vår klubb attraktiv att vara medlem i och om vi är många som hjälper till ökar möjligheterna till att anordna roliga och lärofyllda aktiviteter för andra men även för oss själva.

Här fyller du i dina kontaktuppgifter om du vill hjälpa till med något på klubben!

Är du redan funktionär, styrelsemedlem, ansvarig i någon kommitté eller på annat sätt delaktig får du gärna fylla i dina kontaktuppgifter här ändå så att vi lätt kan nå dig!
Email address *
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
Vad vill du hjälpa till med?
Det finns möjlighet att skriva i fritext i nästa fält om du har en egen idé, vill säga något särskilt eller att det inte spelar dig någon roll vad du hjälper till med.
Här kommer mina egna tankar och idéer!
BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER
Järfälla Brukshundklubb lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att JBK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med JBKs berättigade intresse som rättslig grund.
Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen. Utförlig information gällande JBKs behandling av personuppgifter, finns på https://www.jarfallabk.se/om-v%C3%A5r-klubb/information-42640701
Uppgifterna kan komma att användas för utskick av information från JBK. Vill du inte få dessa utskick kan du avsäga dig dem genom att kontakta vårt kansli, sekr@jarfallabk.se
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy