Apunta't al Voluntariat!!
Emplenant aquest formulari i lliurant a Direcció el "Contracte de Voluntariat" entraràs a formar part de la Xarxa de Voluntariat de la nostra escola CEIP Jaume I El Conqueridor de Catarroja.

Moltes gràcies pel teu interés en col·laborar amb la teua aportació al nostre projecte d'escola, ajudant a la millor educació acadèmica i emocional del notre alumnat.
DADES PERSONALS
De conformitat amb la Llei Orgànica, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals i el Reglament (UE) 2016/679, el centre docent CEIP Jaume I el Conqueridor els informa que les dades contingudes al present Contracte de Voluntariat formen part d’un fitxer o tractament de dades personals amb la finalitat de gestió interna.
La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport és la destinatària i responsable d’aquestes dades personals, i l’encarregat del tractament aquest centre educatiu.
L’interessat té els drets d’accés, rectificació i supressió, limitació, cancel·lació i oposició en el tractament de les dades.
El centre CEIP Jaume I el Conqueridor disposa i manté el seu Registre d’Activitats de Tractament, (RAT), d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades.
Marcant la següent opció manifeste el meu consentiment per a la pressa d’aquestes dades personals. *
Required
En quins moments tens disponibilitat? *
Grup de preferència:
Nom: *
Cognoms *
DNI o NIE: *
Any de naixement: *
Telèfon mòbil: *
Correu electrònic: *
Vinculació amb l'escola: *
Vull ser voluntari/a de l’escola Jaume I El Conqueridor de Catarroja. Em compromet a:
1. Respectar la confidencialitat: Recorda que no pots comentar a altres famílies i/o persones conegudes dins i fora de l’escola res del que passa a l’escola (com sóc, què faig, si m’equivoque, si em costa, si sóc ràpid…) per favor respecta la nostra intimitat.

2. Serietat i compromís: És important començar les activitats quan estiguen previstes, per això et demanem per favor que sigues puntual. Sense tu no podem fer l’activitat. Si no pots vindre, avisa al mestre el més prompte possible.

3. Responsabilitat: Actuar d’acord amb el decàleg del voluntari.

4. Entregar al llarg del curs 19-20 , el certificat de no constar en la base de dades del Registre central de delictes sexuals a la direcció del centre, tal i com ens obliga la RESOLUCIÓ de 5 de juliol de 2019, del secretari autonòmic d’Educació i Formació Professional, per la qual s’aproven les intruccions per a l’organització i el funcionament dels centres que imparteixen Educació Infantil i Primària durant el curs 2019-2020. en el seu article 12.3 on parla del voluntariat als centres docents.
Com es pot tramitar:
- On line: A través de la SEU ELECTRÒNICA DEL MINISTERI DE JUSTÍCIA. Permet obtindre qualsevol certificat amb DNI-e i Cl@ve PIN.
- En la GERÈNCIA TERRITORIAL DEL MINISTERI DE JUSTÍCIA (a València, c/Hernan Cortés, 24, entresòl) on es tramita l’obtènció del CODI SEGUR DE VERIFICACIÓ (CSV), este codi serà enviat en un SMS al mòbil del sol·licitant i permet descarregar-lo de la Seu Electrònica.
- I personalment: Pots sol·licitar-lo a l’Ajuntament de Catarroja en l’OFICINA INTEGRADA D’ATENCIÓ AL CIUTADÀ. Camí Reial, 22. 46470 Catarroja. Telf. 961261301, amb el D.N.I ho fan al moment.
He llegit els punts anteriors i vull ser voluntari/a de la Comunitat d'Aprenentatge del CEIP Jaume I El Conqueridor *
Required
Per facilitar la coordinació amb la comissió de voluntariat i la persona encarregada de comunicar els torns de grups interactius en el teu grup o grups, necessitem que ens dones permís per a comunicar-nos pel Telegram. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CEIP JAUME I EL CONQUERIDOR.