Problemer med koldt og varmt vand
Bestyrelsen er opmærksomme på at der er opstået problemer med vandet i en række lejlighederne, men problemerne er ret spredt. Østbliks vurdering er derfor at der er tale om lokale problemer, som de kommer for at finde og løse på mandag, den 1. februar, mellem 7:30 og 15:30.

Bestyrelsen ville være meget taknemmelige hvis I vil udfylde dette spørgeskema om I har problemer med det varme vand senest i morgen, torsdag. Vi samler besvarelserne og sørger for at koordinere arbejdet med Østblik, så vi kan lokalisere problemet hurtigst muligt

#

Bestyrelsen bruger Google Analyse til at opbevare og behandle personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med persondataforordningen. Vi bruger udelukkende oplysningerne til at kontakte dig om problemer med koldt og varmt vand, og når vi ikke længere har brug for oplysningerne, slettes disse.
Hvilken opgang bor du i? *
Hvilken etage og side? *
Fx 'st. th' eller '3. tv'
Har du problemer med det varme vand? *
Beskriv problemerne så præcist som muligt, fx normalt/lavt tryk, høj/lav/skiftende temperatur, lang ventetid på varmt vand. Hvor opleves problemet? Hvornår opleves problemet?
Er du hjemme den 1. februar mellem 7:30 og 15:30? *
Østblik kommer ud til foreningen den 1. februar mellem 7:30 og 15:30, og der er størst sandsynlighed for at finde og løse problemerne, hvis de kan besigtige så mange installationer som muligt. Angiv derfor herunder om du er hjemme på dagen eller ej, eller om du kun er hjemme noget af dagen. Såfremt du angiver, at du ikke er hjemme, kontakter bestyrelsen eller viceværten dig med henblik på eventuelt at formidle en nøgle.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of ABKM. Report Abuse