PÅMELDING SKOLEÅRET 2022 / 2023
OM OSS

Halden Teaterskole tilbyr kurs for barn og ungdom. Våre teaterpedagoger skreddersyr kurs tilpasset målgruppene med dramaøvelser og skuespillerteknikker, sang, dans og teater.
 
Skolen vektlegger den enkeltes utvikling av kunnskaper og ferdigheter i teaterfaget, og erfarne pedagoger hjelper elevene på veien til å bli gode skuespillere. Vi tilbyr en målrettet undervisning, med fokus på mestring, prosess, og ikke minst – teaterglede. Både sang og dans inngår i timene.


OPPTAK & SEMESTERAVGIFT

Hovedopptak for skolen skjer i forkant av hver høst. Påmeldingen er bindende etter 2. oppmøte, og gjelder for et helt skoleår. Om eleven ønsker å si opp sin plass ved skolen etter første halvår, må dette skje skriftlig innen 1. desember.

Det vil også være åpent for påmelding gjennom hele året, med kontinuerlig opptak. Der det ikke er mulig å ta inn nye elever grunnet fulle kurs, vil det opprettes ventelister. Det betales semesteravgift for ett halvår av gangen. Semesteravgift refunderes ikke. Skolen tilbyr gratis prøvetime for de som er interesserte. Den er helt uforpliktende, men vi informerer likevel om faren for å bli smittet av teatergleden!
 

FAKTURA

Faktura sendes per e-post. Husk å skrive elevens navn eller fakturanummer på innbetalingen. Ettersom vi har erfaring med at faktura fra oss havner i søppelposten, ber vi dere være ekstra oppmerksomme. Rabatten kan brukes som søsken- og kvantumsmodrasjon. Info om priser finner dere på vår hjemmeside.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Elevens fornavn *
Elevens etternavn *
Elevens mobil
Elevens fødelsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Elevens skole
Elevens klassetrinn
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy