Tammikisa Laukaassa 25.1.2020


Tervehdys!

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella SKK:n Keski-Suomen paikallistoiminnan järjestämään kahvakuulaurheilun salikisaan. Lisäksi lomakkeella voi ilmoittautua ei-kilpailevaksi tuomariksi.

Salikisassa lavapaikkoja on reilusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Salikisan osallistumismaksu on 10 € ja se maksetaan 20.1.2020 mennessä Suomen kahvakuula ry:n tilille FI90 5293 0920 0907 48. Käytä viitenumeroa 107.

HUOM: Lähetämme myöhemmin lisäinfoa (mm. nostojärjestyksen) ilmoittautuneille. Ilmoittautumisaikaa jatkettu 19.1.2020 saakka.

Tuomareista on ollut kisoissa hieman pulaa ja se on vaikeuttanut mm. nostojärjestyksen laadintaa. Siksi kannustamme kaikkia nostajia laittamaan rohkeasti rastin myös kohtaan "Voin kisaamisen lisäksi toimia tuomarina tarvittaessa" :) Nostojärjestystä laadittaessa huomoidaan kyllä, että nostaville tuomareille jää aikaa lämmittelyyn ennen nostoa ja palautumiseen noston jälkeen. Kiitos jo etukäteen!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi: *
Ilmoittaudun: *
Required
Kerro tarvittaessa lisätietoja:
Kirjoita alla olevaan tilaan esim:
- matkustamisesta (tms.) johtuvat aikataululliset toiveet
- mahdolliset rajoitteet tuomarina toimiessasi (esim. haluat seurata valmennettavasi nostoa tietyssä erässä tai koet että ei ole reilua tuomaroida parasta kaveria/valmentajaa/valmennettavaa).
- muuta tässä vaiheessa tarpeelliseksi katsomaasi tietoa
Lisätietoja/huomautus/mahd. rajoitteet tuomaritoiminnassa:
Täytä lisäksi seuraavat tiedot, jos osallistut salikisaan kilpailijana:
Salikisan lajit ovat LC, työntö ja tempaus.
- LC:n ja työnnön voi tehdä yhdellä tai kahdella kuulalla.
- Kuulakoko on vapaasti valittavissa.
- Punnitus on vapaaehtoinen.
- Kisoissa noudatetaan SPNL:n kahvakuulaurheilun sääntöjä.

Kisalajin ja kuulakoon ilmoittaminen etukäteen sujuvoittaa järjestelyjä kisapäivänä ja mahdollistaa mm. kisalähtöjen suunnittelun katsojan kannalta mielenkiintoisimmiksi. Se helpottaa myös kisan tuomareiden työskentelyä, kun heillä on hyvissä ajoin etukäteen tieto siitä, minkä lajin nostosuorituksia ovat tulossa arvioimaan. Lomakkeella ilmoittamaansa kisalajia ja kuulakokoa voi kyllä myöhemmin vaihtaa tarvittaessa ilmoittamalla siitä sähköpostiin kuulatuuli(at)gmail.com.

Jos tarvitset kisanostoa varten kuulia lainaan, niin kerro siitä tällä lomakkeella. Näin meille jää riittävästi aikaa haalia sopivat nostovälineet kisapaikalle.
Laji:
Kuulakoko:
Tarvitsen kisaa varten seuraavan kuulan/kuulat lainaan:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy