Опознай своя потенциал за добруване!
Предстои ти да участваш в серия от 8 много кратки анкетни форми, които са различни по съдържание и предмет на изследване, като всяка от тях се отнася до редица човешки качества и умения. Практически ориентираните психолози смятат, че голяма част от тях са ключови за развитието на личността ни, допринасят за емоционалния баланс и цялостното удовлетворение от постигнатото. Във всяка скала са посочени авторите и техните стандарти, достъпни в публикациите им.

Целта е да се съберат данни за самооценки от възможно повече български граждани, за да се провери тяхната приложимост.

Участието ти е напълно анонимно, а данните се събират само и единствено с научна цел. Една от задачите пред изследването е да се потвърди, че тези кратки анкети за надеждни и валидни (разбираеми, достъпни и подходящи като замисъл) за българи и колко близки са до нашите разбирания. Много хора смятат, че са наясно със себе си и не е необходимо да се задълбочават в обстойни равносметки. Един възможен ефект, който можеш да почувстваш, докато участваш в това допитване, е да използваш предоставените ти опорни точки, благодарение на които да се замислиш над себе си, отношенията си както към другите хора, така и към свои качества и аспекти, на които не обръщаш внимание в своето ежедневието.

Анкетите се състоят от въвеждащо твърдение, придружено от кратка насока с пример как да оцениш твърдението. Всяка анкета използва различни стойности. Това не бива да те притеснява. Нека отговорът ти да бъде максимално откровен. Може да има прилика между това как ти се иска да е и това какво се случва всъщност. Надявам се изборът да е по-близък до действителността.

Запази следния Интернет адрес на който ще са достъпни резултатите ти:

https://testrain.info/download/wellbeing.xls

Резултатите се обновяват до 24 часа от постъпването на нови участници.
Разбрах целта и условията и искам да участвам в изследването. *
Required
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy