Interessats ajuts LEADER i projectes de cooperació
En virtut del reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD) (Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016) que entra en vigor a partir del 25 de maig de 2018.

Des de l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i els seus segells propis ens agradaria poder continuar estant en contacte i poder-vos enviar informació sobre els nostres cursos, actes, i projectes. Per poder-ho fer necessitem que confirmeu l'adreça de correu i que accepteu continuar rebent les nostres comunicacions.

Mai hem venut ni vendrem les dades. Sempre hem actuat responsablement, i ara amb més exigència amb l'aplicació del nou Reglament.
Email address *
Nom *
Cognoms *
Nom o raó social de l'empresa o entitat *
Telèfon de contacte *
Adreça Postal *
Municipi *
Codi Postal *
Comarca *
Format de reccepció de la informació *
Required
Inverssió a realitzar
Informació
En aplicació del nou Reglament General de Protecció de Dades, pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat i oposició, així com altres drets, dirigint-te a dpd@catcentral.cat

L'acceptació d'aquest formulari comporta que continuarà rebent la informació de l'Associació pel Desenvlupament Rural de la Catalunya Central i tots els projectes gestionats des d'aquesta.

Mai hem venut ni vendrem les dades. Sempre hem actuat responsablement, i ara amb més exigència amb l'aplicació del nou Reglament.

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 938214225 o bé a travès del correu electrònic dpd@catcentral.cat
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy